reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

najtaniej to byłoby pośpiesznymi - ale to albo nocny (z dziś na jutro) do Bielska bezpośredni - i wtedy w bielsku jesteś przed 10 rano... albo Katowice wcześniej - io wtedy umawaisz się z Miłką;-):-D

Albo rano pociąg o 6 z minutami i w Bielsku ok.19

ale jeśli Ci nie zależy na cenie - bierz co jest;-):tak:
Expresem się o niebo fajniej jedzie;-):tak:

reklama
o matko jakie tutaj zabiegowe akcje

ja walcze z ogarnieciem domu i skrecaniem wszystkich diabelstw hehe
nie jest zle ale jeszce troche musze zrobic

ja przyjade w sb rano jakos wiec mam pytanie czy ktos bedzie mogl nas odebrac z BB

..aenye bidulek z Filipka ale wygląda rewelacyjnie
całe szczęście, że go nie boli:sorry2:

u nas jakoś dzień taki hmm....
słońce świeci ale jakoś bez humoru
taki bez wyrazu ani dobrze ani źle:baffled:

Olivierek nawet znośny
a mnie przeraża wizja 3 roku studiów
szit jak mi się nie chce:-(

Moja dobra kumpela urodziła niedawno córeczkę. NIestety mała urodziła się chora. Ma wrodzoną łamliwość kości..:-( Leży w Olsztynie na intensywnej. Nie mogą jej narazie w żaden sposób zacząć podawać leków bo jest za słaba.. niedługo będą małą Wiktorię przewozić do Warszawy do Centrum Zdrowia Dziecka.
Współczuję im... a malutkiej strasznie mi szkoda!:-( Pierwsze ich dziecko i proszę.. ach:-(
dołek....

reklama
Do góry