reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

a w kwestii absorbujacych dzieci moge dzis kogos pocieszyc.. mlody budzil sie dzis znowu 8 razy i dwa razy zsiural sie do swojego wyrka, a jak go przebralam i wzielam do naszego - to tez..

jak to sie moglo stac, ze przesiutal pampersa!? dwa razy z rzedu?pierwszy raz od nie wiem kiedy!!! pampers zalozony jak zwykle, ten sam rozmiar od 3 tygodni..

osochosi?

reklama
Natalka sto lat

u nas dzis sajgon

ucze Hanke na nocnik robic i co?

zasikana kanapa, zasikany fotel, zasikane jej lozko z koldra i poduszka, zasikany fotelik do karmienia, podloga kilka razy tez

juz mi sie gacie skonczyly i teraz w mokych popyla

zanim ona sie nauczy, to ja osiwieje, oszaleje i bede musiala meble zmienic

Aenye:-D:-D:-D:laugh2::laugh2:może sika do góry:confused::confused:

to jakaś masakra z tym budzeniem się:no:może dawaj sztuczniaka z kaszką wieczorem??:confused:

a teraz wam się narażę:
Julka spała od 21 - 9.30 rano, bez żadnych przerw czy nawet stęknięcia:-) ja też:-)
a teraz przyszli dziadkowie i zabrali ją do siebie do wieczora:cool2::cool2:

kulka gratulacje - pozoazdrościć

aenye może pieluchy za małe??
jaki rozmiar urzywasz??

atol hihihihi :-D

u nas słonko świeci Olo w miare grzeczny jakieś nowe głoski dzisiaj weszły mu w repertuar i chodzi i gada jak najęty:laugh2:

..aenye :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Kulka fajnie masz:happy:
Atol jak sobie przypomnę Lila to normalnie śmiać mi się chce bo było dokładnie jak u Ciebie:tak:, ale szybko przy takiej determinacji się dziołszka nauczy, spokojnie;-):-)

kulka nienawidze cie:-p

fak, hanka kolejny raz zlala sie na kanape, zakladam jej pampka, bedzie pierwszym dzieckiem ktore do 5 lat w pampera robi

kulka to fajnie odpoczniesz mi Mama wczoraj wzięła Dawida na cały dzień i dopiero koło 5 poszliśmy na spacerek i siedział w wózku godzine-nawet nie kwęknął:szok::szok::szok:
w nocy to spał do 3.30 ale się budził na cumelka.....

Dzis idę na imieniny do mojej chrzestnej bo ostatnio Anny było i robi imprezkę....
Mój M z samego rana mnie wkórwił

Buziaki

reklama
plus taki ze juz wie ze sie zsikala, bo rano przyszla i mowi do mnie"zsikalam sie w lozku", myslalam ze sobie cos wymyslila, ale nie prawda to byla

i teraz gdzie sie nie zsika to "ooooooooo moklo, zsikalam sie":errr::crazy:

natomiast Helen znalazla nowa zabawke- nocnik Hani, wlasnie go maltretuje

Do góry