reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Aha...

dziewczyny z Trójmiasta:laugh2:
w sprawie jakiegoś spotkanka /jestem za tym zoo:tak:/
to najlepiej dogadać z Kasią_z, bo ona będzie z nami w ciagłym kontakcie;-)
i jak Wam będzie pasowało, to my się dostosujemy
a poza tym macie telefon do mnie i jakby co, to możecie dzwonić:-)
jeszcze raz podaję: 0505 222001

To tymczasem.... całuski
i dzięki za życzenia pogody i dobrej zabawy
no i szykujcie się na upały nad morzem;-)

BYE.....

reklama
Lucky a gdzie to bedzie??

bo w szczesinie tez coś jest - jakiś zlot czy jakoś

ale Waszą łódka to tak chyba daleko nie da rady
czy jak bo się nie znam na tym zupełnie

No to ciesze się żeś szczęśliwa

Właśnie patrzyłam na prognozę pogody w zatoce i Kate chyba nie za bardzo będzie ta hitsa Miłkowa:no: jutro lipa i przez 3 kolejne dzionki także:-(

Jutro płynę z T na Jarmark Dominikański naszym Piorunem:happy: do niedzieli:-p

Spoko, spoko...:-p
załatwiłam z Górą;-)

to się może spotkamy na Jarmarku:laugh2:

dobra już spadamy....
zaraz jedziemy...
CMOKI:cool2:

atol - sikam z twojej corci :-D superniunia!!!

kate - pogoda czy nie, bedziecie sie dobrze bawic :-) jestem za zoo, dawno nie bylam, a maly wcale! wiec sie doczekac nie moge :-)

lucky
- ale wam fajnie z ta lodeczka! no i najfajniej, ze maz cacy ;-)

anitko
- "odpoczywajcie Kate ! bawcie się dobrze i ucałuj ode mnie wszystkie 3miastki ! zwłaszcza tą najpiekniejszą !" hyhy, zaraz sie rzucimy jak na jablko niezgody :-D :-D :-D

u mnie nuda. z mezem jakos chlodno ostatnio, ale bez emocji - nieciekawie. mlody zdazyl zaliczyc juz trzy pobudki. zobaczymy, c dalej...

aaaa, zapomnialam :-) bylam na premierze Harry'ego wczoraj tuz po polnocy. zawiodlam sie bardzo :-(

aha, kulka - nie, nie skonczylam jeszcze.nie mam czasu :-( dopiero 1/4 za mna. ale dawkuje sobie ten felix felicis. ostatnio tylko to sprawia, ze mi jest w miare fajnie.
nie moge sie doczekac, kiedy przyjada moje psiapsioly, moze troche sie rozerwe i usmiechne..

reklama
Do góry