reklama
nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
Z facetem jest historia taka, ze od polowy maja zostal sam z dwojka dzieci- 2 miesiecznym bobasem i 15 letnim chlopakiem. Zona zmarla na serce. Nie ma pracy, mieszkania ( mieszka w takim lokalu z boku bloku, po dzialalnosci gospodarczej jakiejs). Walczy o mieszkanie. A W-chu strasznie ciezko jest o prace. Sama wiem, bo moj brat byl przez 2 lata bezrobotny. A on teraz to musi sie zajac tym niemowlakiem.
Kasiu - no mieliśmy być teraz, ale sie nam przesunęło i albo uderzamy w tą, lub następną sobotę
i tylko na tydzień:-(
NIE MA WOLNYCH MIEJSC NAD MORZEM!!!
Nonek - no widziałam jak się zaangażowałaś, buźki:-)

NIE MA WOLNYCH MIEJSC NAD MORZEM!!!
Nonek - no widziałam jak się zaangażowałaś, buźki:-)
reklama
czarna551
Fanka BB :)
Prezcytałam ten wątek o rozpuszczonym dziecku i zgadzam się z Tobą Kate-ono jest za małe na tersury-mój też się domaga zabawiania i nie lubi być sam-tłumaczę to sobie że jest toważyski i nic innego nie zrobie-jest jaki jest.
Co do tego faceta to wkońcu muszę się wybrać do banku i zrobić przelew:-).
Dawid przechodzi etap rozpoznawania ludzi.Jak ostatni przyj siostra M.to się rozbeczał na jej widok!!!!!!;-)
Najbardziej się boje kryzysu 8 m-ca!!! Długo to trwa??????
a jak wasze dzieci śpią w te upały w nocy???? Bo mój się obudził koło 2 i darł paszczę na całły dom....niechciał ani pić ani jeść!!!!!!! :-):-):-)
Co do tego faceta to wkońcu muszę się wybrać do banku i zrobić przelew:-).
Dawid przechodzi etap rozpoznawania ludzi.Jak ostatni przyj siostra M.to się rozbeczał na jej widok!!!!!!;-)
Najbardziej się boje kryzysu 8 m-ca!!! Długo to trwa??????

a jak wasze dzieci śpią w te upały w nocy???? Bo mój się obudził koło 2 i darł paszczę na całły dom....niechciał ani pić ani jeść!!!!!!! :-):-):-)