reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

wiecie co Julka robi z zabawkami?najpierw do nich podpelza, a potem wypierdala z hukiem jak najdalej od siebie:-D:-D:happy2::happy2:nie wiem czy to zajmuje 10 min...

reklama
Pamietacie kiedyś w wiadomościach jakichś była informacja o grubej kobiecie która zgłosiła sie do szpitala z powodu bólu brzucha a rodziła. Nie wiedziała że jest w ciąży:eek:

To tak dygresja o świadomości bycia w ciąży...
Łoj nie wiem czy potrzebnie ale co tam.

wiecie, jak jeszcze nie mialam dziecka to myslalam ze takim brzdacem trzeba sie zajmowac caly czas. a to dlatego ze sama podobno taka bylam i widzialam dziecko mojej kolezanki, ktora nawet nie mogla pojsc do kibla bo mala wyla....

a teraz jestem przyjemnie zaskoczona, bo , owszem , trzeba sporo czasu poswiecic, ale moje dziecko lubi PATRZEC jak sprzatam, zmywam, slucha mnie jak czytam na glos cos, czego sie musze nauczyc, albo siedzi ze mna przy komputerze i wali w klawisze.
moze tez siedziec sama i prawic litanie do 'ma-my' i 'ba-by' przez 20min:-D:tak:

Nie wiem czy czytalyscie na watku niemowlaki "Ludzkie tragedie". Podchodzilam do tego z dystansem. Ale poniewaz okazalo sie, ze facet mieszka w moim rodzinnym miescie, wyslalam tam najpierw kolezanke swoja, aby sprawdzila czy to jest prawda. Pozniej zawiadomilam o sprawie druga, ktora jest red. naczelnym miejscowej gazety. Bedzie o nim artykul. Moze ja jestem jakas nienormalna, ale takie historie strasznie mnie poruszaja. Strasznie mi zal tego faceta.

reklama
Do góry