reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

co się zaczyna
metamorfoza.gif

reklama
Sugar pytanie do Ciebie. Na poczatku wrzesnia sa targi w Warszawie jakies, moglabym sie wprosic jakby co do Ciebie? Zabralabym sie z Mackiem i odwiedzila Cie?

Jaka do d... pogoda...
Mam nadzieję, że do jutra się wypogodzi, bo Orłowo wzywa hehe

Zakwitł mi kaktusek :-)

Piotruś dziecko skarb ostatnio - jak wyje, to Orajel i dziecka nie ma. A poza zębolkami to sam się bawi - na podłodze ma zabaweczki, jako że już się turla to się turla od jednej do drugiej :-):-):-) Chichra na głos do siebie. Dużo gada o swoich babach i w ogóle jest śmiechowy. :-D

Kaszka wieczorem była ok, ale w nocy się na nią obraził i cycola chapsnął. Dwie pobudki byly więc git.

Miał trochę odparzeń na siusiaku - wyleczone, więc się podzielę jak (dla m.in. Roni):
Przewijanie w nocy przy obudzeniu na karmienie (niestety) plus smarowanie sterydem - Cutivate. 2 dni i znikło do zera.
Wcześniej się męczyliśmy Sudocremem, Bepanthenem i nic przez dwa tygodnie.

Southief - a to czemu nie pasujesz? Jakoś tak każdy inny i każdy pasuje... Musisz popisać o sobie trochu, poznamy cię i już będziesz taka grudniówka jak i reszta nas. Mi się wydaje że tak samo pasujesz jak i każda z nas z osobna :tak: I trochę wiary w siebie ! :tak::tak::tak:

Ewa - wellcome! Miło poznać :tak: :-) Fajna z ciebie dziewczyna coś mi się wydaje :-D

Miłka, bo do nas ciągle ktoś przychodzi jak młody śpi no i go budzi. Jakoś nigdy nawet nie kazaliśmy być cicho, wręcz każemy ludziom zachowywać się normalnie (no bo jak inaczej w kawalerce) i git - Piotruś albo śpi jak trup jak niewyspany, albo się budzi jak spać nie chce i jakoś mu się potem nie przerzuca na nocki. Przyzwyczaił się. No ale u nas taki hałas że babcia jak tu spała to spać nie mogła w przeciwienstwie do demona.

Ale się rzuciłaś na Southief... :szok: Ja tam jakaś jestem sofciara i rozumiem wszystkie osoby nieprzebojowe... szczególnie w wieku nastu lat ciężko coś zrobić jak czasem rodzice okoniem staną. Ale fakt, że zawsze można potem nadrobić, tylko przeważnie ktoś musi w du.pe kopnąć hehe (Dita, jak tam cv??? :dry:) :cool:

reklama
Do góry