reklama
nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
nasza-klasa.pl - szukaj koleżanek i kolegów ze szkolnych lat jakos tak. Mozna tam znalesc bardzo starych znajomych. O ile oczywiscie wiedza o tej stronie. Ale z tego co widze, jest tam coraz wiecej osob. Ja znalazlam niestety tylko kilka, ale moj m np juz ma ponad 20 znajomych z ktorymi nie widzial sie od podstawowki czy liceum.
Ciesze sie, ze nie jestem jedyna w barlogu...
A co sie dzieje z Kasuelf?
Ciesze sie, ze nie jestem jedyna w barlogu...
A co sie dzieje z Kasuelf?
_anita__
grudniowa mamusia Mikusia
Miłka bedzie nowy fryz ? Koniecznie musisz się pochwalić
Ja właśnie się ubrałam - mam do ogarnięcia jeszcze mieszkanie - kurna zaprosiłam sobie gości na 14-tą no i mam za swoje - przez godzine musze zrobic jakąs sałatkę , skoczyc do sklepu po ciacho ( jeszcze wczoraj miałam ambicje ,ze upieke ) , ubrać + nakarmić + ululać dzidziola
powodzenia mi życzcie - bo zamiast wziąc się do roboty siedze oczywiscie przed kompem ;-)
Ja właśnie się ubrałam - mam do ogarnięcia jeszcze mieszkanie - kurna zaprosiłam sobie gości na 14-tą no i mam za swoje - przez godzine musze zrobic jakąs sałatkę , skoczyc do sklepu po ciacho ( jeszcze wczoraj miałam ambicje ,ze upieke ) , ubrać + nakarmić + ululać dzidziola
powodzenia mi życzcie - bo zamiast wziąc się do roboty siedze oczywiscie przed kompem ;-)
reklama
A
Agaton
Gość
a moje znow spi, po moim wczorajszym dlugasnym wieczorku przed kompem wstaalam o 10:40, J. jak wyjezdzal do pracy dal malej smoka no i tak ze mna spala przed chwila zaczela marudzic to ja zanioslam do wyrka i znow spi a w Poznaniu w ogole paskudny dzien zimno, leje i grzmi dodatkowo F16 halasuja bo jakies pokazy sa, nuda, dzisiaj ze spacerku nici skoro takie ulewy co chwila:sick: