reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

kate bedziemy cie w czwartek scigac! :-):-):-)
Nieistotna jedyne co mozesz zrobic to nauczyc go jak bedzie ciut starszy, aby zajal sie soba i cie nie budzil. Ja mam to z Jula. Nawet jakby poszla spac o polnocy to wstanie i tak 6.30 max. Na szczescie juz nauczona, ze matki sie rano nawet nie dotyka. Wlacza sobie sama mini mini i luz. Juz jest tak nauczona nie podchodzic do nas, ze Maciek znow dzis godzine zaspal do pracy.
Dita koniecznie wieczorem grzanca porzadnego, pod pierzyne i sie wypocic!
Na katar podobno dobre sa inhalacje z soli iwonickiej. W aptece jest. Polecam.

reklama
ups sorki, ja dopiero wstalam i jakos tak wyczytalam, ze ty tez. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
To kup jej taka masc inhalujaca dla dzidziusiow- Pulmex baby. Jest niby od 6 m-ca, ale ja stosowalam przy Julce w 5. Poza tym masc majerankowa pod nosek. I duze dawki wit C.

Nieistotna, Milka u mnie to samo 6 rano sie budzi fuck :wściekła/y:
a dzisiaj 3 razy w nocy wstal na papu :szok:

Dita Lucky do soboty wyzdrowiejecie MUSICIE!!!!!!!!!!!!! kurowac sie na maxa!!!!!!!!

chyba pójdę z nią do lekarza i zapytam, co on na to - na ten wyjazd. Mam nadzieję że to tylko ten cholerny wirus, który Alę, mojego tatę i siostrę trzyma....
Mała marudna na maxa - od drugiej w nocy robi tylko 10-minutowe drzemki, jeść nie chce, bo jej zatkany nos przeszkadza, frida, gruszka nic nie dają - bo to jest opuchnięta śluzówka, a nie katar, fuck:wściekła/y::no:

Dlaczego akurat teraz???????

Ditka bo kurcze zawsze tak się dzieje - wszystko wtedy kiedy nie powinno się przytrafiać ! Wsółczuję Ci strasznie i 3mam kciuki za kuracje ! Napewno Natka do soboty wyzdrowieje ! Dużo dużo zdrówka życzę !

Dita to biegusiem do lekarza!!
masz jeszcze cala srode, czawrtek i piatek - napewno mala wyzdrowieje!!

ide na 11

Jezu, jak ja sie boję,ze się całkiem młoda rozchoruje...
W razie najgorszego - don't worry - ja zapłacę za nas tak i tak - bo pzecież rezerwację już mamy.
Tylko strasznie mi szkoda, gdybyśmy mieli nie pojechac.

I boję sie o Natkę.

"Jezu, jak ja sie boję,ze się całkiem młoda rozchoruje..."

to kto jest wkoncu chory Ala czy Nat?? bo juz zgluplam :confused:

reklama
Obie;-)
Ala kaszle - ale Ala to pryszcz, jutro już jej nic nie będzie.
Ale Natalia ma 37,7 i katar i ogólnie maruda.
Dobra, lecę do lekarza

Do góry