reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Kicia to jak u mnie. Jak 45 min lacznie przez caly dzien to wszystko.Ale to wina pogody chyba. Pada juz u was? We Wro pewnie jak zwykle nie bedzie:wściekła/y:.

reklama
Po kolei :

Wszystkiego naj naj naj dla Milenki ! :-):tak:

U mnie jeszce nie pada - ale mogłoby juz zaczać , bo tu na wsi taki jakiś głupi zwyczaj , ze jak troche tylko suszy , to wode zakręcają :wściekła/y: ciśnienie jak krew z nosa :wściekła/y: zaczęłam juz teraz lać wode do wanny - może do północy się troche zapełni :wściekła/y:

Mikołaj jak zwykle z resztą mało śpi w ciągu dnia - dwie drzemki po 15 - 30 minut.

Hehehe - Kate -milej zabawy ;-):-)

Kate.......... przyjemnosci:-);-):-);-)

U nas tez wreszcie bylo cieplutko.Mam nadzieje ze i jutro pogoda dopisze bo musez sie troche opalic.

Pierdole bara- bara...
zostaję z wami;-)

chcę deszczu!!!! zdechnę inaczej...
Nat śpi golusieńka /+pampers/ i się rozkopała - tak jej gorąco:laugh2:

buhhahaha

Ja zostaję jeszcze na razie, bo Nat nie może usnać - nie moze oddychać przez nos i się męczy:wściekła/y:
yeahbunny wirus

A frida???
i metoda mojej babci - weź patyczek do uszu i zamocz go w soku z cytryny...
i włóż go do dziurki od nosa... i pokręć nim tam trochę...
zacznie kichać... a wit. C zabija to chu jstwo...
u Asi działało rewelacyjnie!!!
a teraz odkryłam euphorbium dzięki Luckymamie
chwała jej za to:tak:

reklama
Do góry