reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

witam mamusie po dlugiej nieobecnosci:-D:-D
ale wasze szkraby super spia
moja to rozrabiara ze HOHO:-):-)

spi od 19 do 6 rano:tak::tak:czasem jej odbije i spi od 19 do 5 lub od 20 do 5:dry: ale potem o 8 odpada mi na 2-3 godziny;-);-)

nadal wozek jej wrog,bo nic nie widzi a rwie sie do siadania:-D
małpiszon leniwy zadko sie przekreca z brzuszlka na plecy i na odwrot:happy::happy:bo nie lubi na brzuszku lezec
a ja mam zwalke jak probuje glowke do gory podnosic i siadac jak dorodly:-):-)

za to ostatnio po kapieli na nocny sen zasypia na kolanach przy flaszce lub klade ja na naszym wyrku i klade sie obok niej:dry:puszczam pozytywke:-)caluje paluszki i odpada:-D:-D

a na dworzu usypiam na raczka i wtedy HEJA jeeziemy na spacer:-D:-D

reklama
hej dziewczynki
ja tez sie wyspalam:-) Brunek spal od 21:10-8:06 Rano!!!!!!!!!!!!
hurra:-)
juz myslalam ze to nigdy nie nastapi
to chyba butla tak na niego dziala:tak:

dzis mnie krocze nie boli tak bardzo jak wczoraj, krew juz tez nie leci:happy:
do tego ladna pogoda wiec mam super humor:cool2:
ide wstawic pranie, zjem jakies sniadanko i lecim na spacer

Bruniastemu przebija sie gorna jedynka. zab nr 5 do kolekcji!!!

Roni jaki sliczny avatar!
Ditka nie martw sie, moj tez sie tak budzil a dzis:laugh2: widzisz. dal sie wyspac:laugh2:
Anitka, Kate, Maja buziaki
Sugar tez bylam kiedys w Cannes, tam pieknie jest. bezbiecznego lotu dla twego lubego,a ty sie nie doluj. kiedys tam wszyscy w 4 pojedziecie:tak:

Marika od pocztku zasypia po kapieli przy cycusiu.W dzien tez chyba ze jest bardzo zmeczona i nie chce jej sie czekac az ja nakarmie to sama zasypia niewazne czy lezy w lozeczku czy w lezaczku. Staram sie jej nie lulac zeby sie nie przyzwyczaila. Jak narazie jest ok . Mama nadzieje zeprzy zabkowaniu sie nie zepsuje.

Kurde, Ala kaszle a Nat ma katar - oby mi się nie rozchorowały na wyjazd, no!!!!!:no::wściekła/y:
Nosz kurde, piękna pogoda, upał wrecz, a te gnoje poprzeziębiane. Szlag by to.:wściekła/y:

Dita ja nadal bede przystawac na swoim ze Natalka nie jest glodna tylko sie budzi z przyzwyczajenia ze sie do cycka przytuli. Ale pisalas ze Tobie to nie przeszkadza, a jak zacznie to musisz ja zaczac lulac w nocy bez dawania cyca na jedna pobutke, po jakims czasie druga pobutke takze i tak zostac tylko przy jednym karmieniu nocnym,a nie 3.

no wlasnie moja tez nadal chora a to juz caly tydzien, mam juz jakies czopki od lekarza za zwalczenie lnfekcji, syropik, kropelki do noska. Zobaczymy. mam nadzieje ze jej to przejdzie calkowicie do soboty, bo sie bede bala jechac do Was.

reklama
brawo dla maluchow ze tak ladnie spia!!
moj w nocy obudzil sie znowu 2 razy, tak myslalam ze ta cala noc to tylko jednorazowe! ale poczekamy!! tylko mala menducha budzi sie codziennie kolo 6 rano :wściekła/y: to dla mnie srodek nocy!!!!!!!! nietomna jestem!!

Dita jak o co jej chodzi?? o cycusia jej chodzi!!

Kate to po kaszce tak ci ladnie spi??

Sugar ale fajnie twojemu... w przyszlym roku polecicie razem!
koniecznie wrzuc jakies zdjecia jak wroci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry