reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Sugar jestes niezwykła ! :tak:;-):-)

Kasuelf az krocze ściska jak się czyta co piszesz - współczuje bidulo ! :sick:

Super , że Marcunia rośnie ! :tak::-) oby tak dalej ! :tak:

reklama
Brawo dla Mercuni!!!!

Kurde, a ja sobie pospałam:baffled:
Nie mogę spać, budzę się co chwila, chyba mi jest po prostu za duszno:no:

Siema laski :)

Stal sie cud moje dziecie po kaszce obudzilo sie tylko dwa razy do zarcia a nie trzy jak zwykle

woczraj pierwszy raz zostawilam go do spania zupelnie na gole nogi (zawsze mial cos, chociaz skrepety) bo nigdy sie nie odkrywal wiec on odrazu od dzis zaczął sie odkrywac, rozkopywać.. zdolne dziecko
spal dzis golasek na boku :)

jade dzis na wioche uczyc znajomych obslugi allegro
jestem ich guru i mentorem :)

Nieistotku - :-D:-D:-D
Kasuelf - współczuję... aż czujęten ból:baffled:
Pingwinek - no widzisz... a tak sie martwiłaś...
Dita - otwórz okno:confused: albo włącz wiatrak:eek:

Nat spała dziś znów od 21:30 do 8:30 non stop:tak: czy już tak będzie zawsze?
I od kilku dni śpi na golasa:laugh2: tylko w pampersie.... czyli tak jak Asia, jak była mała, hehehe

moj malpiszon ana szczescie spi tak jak nat kate

ja i tak wstalam jak na mnie b wczesnie hehe
moj o 11 30 musi byc na lotnisku ( od nas to i tak 15 min) i wlasnie sie pakuje i lazi
okazalo sie ze na gale ( tylko) trzeba miec tzw black tie suit czyli czarny garnitur czarny krawat, oczywiscie takowego nie posiada wiec obdzwonil znajomych ( choc trudno znalezc takich wzrostowo jak on ) ale nic wiec cos wypozyczy na miejscu
pogoda od rana taka jak lubie okna otwarte i slicznie na dworze

no i choc ciesze sie ze jedzie to mi przykro troche bo ja bym tez chciala :-p

Moja Majerana pobila wszystkich- spala od 20.40 do 9.30. Nakarmilam ja tylko jak zwykle o 00.00 przez sen i luzik. Wyspalam sie!

Nonek SUPER.
Maja obudzila sie ok 2.30 wyjatkowo. Zjadla i spala do 7 a tera zgada od poltorej godziny lobuz jeden.

Bawa dla Nat, Iggyego, Majerany i Mariki!!!!

kurna, czy tylko moje dziecko budzi się co 2-3 godziny???? O co jej chodzi????

Kate - okno otworzone było non stop:-D. Jakoś tak nie mogłam spać po prostu:no:

reklama
Miki standardowo - 9:15 - 9:30 ( bez karmienia :-):tak: ) - też sie wyspałam

Ditka- do tego Twoje zmienne nastroje ( marudy i narzekania ) - ja bym się zastanowiła ;-):tak::-p:-)

Do góry