reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

a ja sie ciesze ze przeszlam na sztuczniaka...
fakt ze tesknie czasem za samym uczuciem bliskosci, ale
brunek wrescie sie najada, nie jest co chwile glodny, moge go karmic gdzie chce, nie gryzie mnie, nie zloszcze sie i on nie sra co chwile woda:tak:

reklama
Elo aenye!!!!!!!!!!
No rewelacja wakacje!!!!!!!!!! No to spacer niedługo;-) next week:confused:

Kasia nie łam się, karmiłaś przeciez 5 miesiecy;-):-)

No mam nadzieję, że jeszcze do września pokarmię. Ale to dziwne, ale jakoś teraz to mi się spodobało, mimo że wcześniej klęłam na to cycolenie :-) Człowiek to dziwny jednak jest :laugh2:

Na razie od wczoraj wspomaganie na poziomie 100 ml... reszta moja idzie :-D

przeczytalam ufff

Nieistotna nie przejmuj sie Filip to twardziel!! napewno nic mu nie jest!!:tak:

Aenye super wakacje!! z niecierpliwoscia czekam na fotki!! ja to cie jeszcze troche pomecze przed moim wyjazdem ;-)

Kasuelf no i super wszyscy szczesliwi!!

Kasia probuj przystawiac powinien sie wytworzyc pokarm, no ale czasem tak jest ze dzieci same rezygnuja z cyca!!

Miłka - jakoś się skumały te nasze dwa demony. Zeżarł 100 sztuczniaka ok. 17 i teraz na noc już z piersi było ok.
On generalnie woli pierś, ale jak jest pełna. Jak słabo to zaczyna wyć zamiast cierpliwie wysysać :dry: Staram się pakować mu co godzina, w nadziei że może tak się wytworzy, ale chyba mnie przejrzał i jak nie głodny to nie chwyta. :cool2: Pewnie parę dni i coś się wyklaruje... Najwyżej będzie Bebikożer. :-D

Kasia nie przejmuj sie.. maly leniuszek uznal ze chce sie usamodzielic heheh

ja kocham cycolenie serio i mam nadzieje ze jak juz wyleza zeby to nie bedzie gryzl

Nieistotna - powiem ci,że Ala mnie ugryzła tylko ze dwa razy ( w ciągu 2,5 roku), za każdym razem zdecydowanie wyjmowałam cyca z buzi i zdecydowanie podniesionym głosem mówiłam ,,nie wolno!'' To działa.

Kasia - nie przejmuj się. Ważne,ze nadal jednak cycoli, podtaraj sie nocne cycolenie zachować i będzie dobrze! Piotruś juz jest duży i tak dałaś mu tak dużo swojego mleka, jak tylko niektóre z nas.:tak:

Dostałam OKRES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Juz wiem dlaczego Mini nie chciał mojego mlika dziś, kręcił sie, zasypiał przy cycku, później budził sie po 15 minutach i lipa była:sick: A treraz juz wiem!!!!!!!!!!!:szok::-)

reklama
Ja juz 5,5 miecha bez okresu
ale raz mialam prowizoryczne plamienie i myslalam ze sie rozkreci, potem cisza
dzis znow
ale to moze od przemeczenia i dzwigania
ale to takie poczatki wracania do normy

Do góry