reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
zaczynam sie martwic tym moim leniuchem za nic nie chce cwiczyc raczek i mysli ze usiadzie lezac na pleckach moze cos z nim nie tak ani sie nie przekreca z pleckow na brzuszek i na odwrot jedynie na boki mu ladnie idzie
nie wiem jak juz z nim to cwiczyc.
a co do picia to on tego nie znosi dziwaczek maly.nic nie chce pic ani z butli ani niekapka( niekapek to extra gryzak) ani lyzeczki choc to najllepije idzie.
a co do picia to on tego nie znosi dziwaczek maly.nic nie chce pic ani z butli ani niekapka( niekapek to extra gryzak) ani lyzeczki choc to najllepije idzie.
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
zaczynam sie martwic tym moim leniuchem za nic nie chce cwiczyc raczek i mysli ze usiadzie lezac na pleckach moze cos z nim nie tak ani sie nie przekreca z pleckow na brzuszek i na odwrot jedynie na boki mu ladnie idzie
nie martw sie karola Laila jest ponad miesiac starsza od Twojego synka a dopiero od tygodnia sie przewraca z plecka na brzuszek i odwrotnie. tez sie martwilam wczesniej i nie wiem czy to po prostu czas zrobil swoje czy to ze jak sie przewracala na boczek dalej jej pomagalam i turlalam delikatnie, podobalo jej sie to, a za pare dni sama sie przewracala. jesli synek przewraca sie na bok, to juz wstep do calkowitego obrotu. wiec bedzie dobrze!!!!
reklama
Podziel się: