reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

Dzięki Kasiad-wypróbujemy Twoja metodę-mam nadzieje , ze poskutkuje.
Nuśka -fajnie masz ,ze Twoja załapała od razu:tak:

reklama
Butla z piciem u nas stoi na ławie, jak mała chce się napić to robi takie wielkie oczy patrząc na nią i wyciąga w jej kierunku ręce :-D

A słyszałyście opinię, ze niekapek bardziej zagraża zgryzowi niż butelka i smoczek? Jeszcze niedawno smoczek był tym największym wrogiem, teraz niekapek.:wściekła/y:

Kiedys juz o tym dyskutowalysmy:-D stwierdzilysmy raczej jednoznacznie ze to sa juz kompletne bzdury i ciekawe co jeszcze wymysla ciekawego:eek::happy2::crazy:

zaczynam sie martwic tym moim leniuchem za nic nie chce cwiczyc raczek i mysli ze usiadzie lezac na pleckach :wściekła/y:moze cos z nim nie tak ani sie nie przekreca z pleckow na brzuszek i na odwrot jedynie na boki mu ladnie idzie

nie wiem jak juz z nim to cwiczyc.

a co do picia to on tego nie znosi dziwaczek maly.nic nie chce pic ani z butli ani niekapka( niekapek to extra gryzak) ani lyzeczki choc to najllepije idzie.

zaczynam sie martwic tym moim leniuchem za nic nie chce cwiczyc raczek i mysli ze usiadzie lezac na pleckach :wściekła/y:moze cos z nim nie tak ani sie nie przekreca z pleckow na brzuszek i na odwrot jedynie na boki mu ladnie idzie

nie wiem jak juz z nim to cwiczyc.

a co do picia to on tego nie znosi dziwaczek maly.nic nie chce pic ani z butli ani niekapka( niekapek to extra gryzak) ani lyzeczki choc to najllepije idzie.

nie martw sie karola Laila jest ponad miesiac starsza od Twojego synka a dopiero od tygodnia sie przewraca z plecka na brzuszek i odwrotnie. tez sie martwilam wczesniej i nie wiem czy to po prostu czas zrobil swoje czy to ze jak sie przewracala na boczek dalej jej pomagalam i turlalam delikatnie, podobalo jej sie to, a za pare dni sama sie przewracala. jesli synek przewraca sie na bok, to juz wstep do calkowitego obrotu. wiec bedzie dobrze!!!!

reklama
Do góry