reklama
Oliwce literki na magnes się już znudziły. Na topie zabawa lalkami - i tu widać wpływ żłobka/przedszkola - sadza lalki w rządku, podaje im maskotki, przebiera w różne rzeczy, karmi, gotuje dla nich, wozi wózeczkiem. Jednym słowem opiekunka na 102
W ogóle to stwierdziłam, że powynoszę większość zabawek do piwnicy, bo Oliwka ma pełno drobnych pierdołek, a wcale się nimi nie bawi i tylko się walają bez sensu po pokoju. Wszystkie klocki wyniosę, bo zabawa nimi wcale jej nie interesuje, jedynie lalki, książeczki, rysowanie i trochę puzzle, ale też teraz rzadko.
W ogóle to stwierdziłam, że powynoszę większość zabawek do piwnicy, bo Oliwka ma pełno drobnych pierdołek, a wcale się nimi nie bawi i tylko się walają bez sensu po pokoju. Wszystkie klocki wyniosę, bo zabawa nimi wcale jej nie interesuje, jedynie lalki, książeczki, rysowanie i trochę puzzle, ale też teraz rzadko.
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
u nas tez porządki się przydadzą w zabawkach jak teraz dzieciaki pół dnia w przedszkolu spedzaja to potem w odmu juz nie ma tyle czasu na zabawę, wiec i zabawek mniej potzrebnych. U nas na toopie klocki, w tym lego, samochody, ciastolina no i gotowanie w kuchni w garnkach mamy. i ksiązeczki, ksiązeczki, ksiązeczki
a pierdołek pełno sie wala nieuzywanych
a pierdołek pełno sie wala nieuzywanych
madzix
Fanka BB :)
Ha, Rosmerta , widze ze nasze dzieciczki mogłyby sie swietnie razem bawic :-)) U nas przede wszystkim lego i wszelkie budowanie, konstruowanie i tworzenie, ciastolina i wszelkie zabawy plastyczne, gotowanie , i ksiązeczki.Doszło jeszcze męczenie o jakies zwierzątko skoro juz wie ze braciszek odpada ;-)
Ze względu na alergie poważnie myslimy o zółwiu(teraz Marta uparcie znosi do domu ślimaki;-)).
Ze względu na alergie poważnie myslimy o zółwiu(teraz Marta uparcie znosi do domu ślimaki;-)).
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Madzix, to Milena tez moze podac reke Hubkowi i Martusi. Nic nowego nie dodam, ponad to ze u nas najlepsza z zabaw sa wszelkiego rodzaju ksiazeczki z lamiglowkami, labiryntami, cos do laczenia i wycinania.
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Mnie czeka też uporządkowanie zabawek, choć i tak staram się na bieżąco przeglądać wszystko;-) Niedługo Oli powędruje do swojego pokoju, więc i część zabawek Victora odziedziczy Wtedy tylko będzie podwójne sprzątanie, chociaż i tak w każdym pokoju zawsze coś leży, bo przec cały dzień podróżują z zabawkami, a przed kąpielą wielkie rodzinne zbieranie i układanie
Mi się wydaje, że nasze dzieciaki już powoli wyrastają z tych wszystkich pierdółek, zabawek które same się sobą bawią itp. Teraz na topie są rzeczy, które wymagają konstuktywnego myślenia, dają możliwość tworzenia i wyrażania własnych pomysłów Stąd wszelkiego rodzaju klocki, wycinanki, kolorowanki, książeczki... :-)
Moim dwóm chłopakom to się pies marzy Może kiedyś uda nam się wejść w posiadanie goldena;-)
Mi się wydaje, że nasze dzieciaki już powoli wyrastają z tych wszystkich pierdółek, zabawek które same się sobą bawią itp. Teraz na topie są rzeczy, które wymagają konstuktywnego myślenia, dają możliwość tworzenia i wyrażania własnych pomysłów Stąd wszelkiego rodzaju klocki, wycinanki, kolorowanki, książeczki... :-)
Moim dwóm chłopakom to się pies marzy Może kiedyś uda nam się wejść w posiadanie goldena;-)
reklama
Wtedy tylko będzie podwójne sprzątanie, chociaż i tak w każdym pokoju zawsze coś leżyOli mnie dziś totalnie zaskoczyła - wieczorem zamknęła się w swoim pokoju na 10 minut i posprzątała na błysk, wszystko poukładala na swoim miejscu, nawet swoją pościel na łóżku poprawiła!
Podziel się: