reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
no to zdolna dziewuszka :tak:

niby ja z moją siostrą na 1,5 roku też mówiłyśmy ładnie i już nie siusiałyśmy nawet w nocy hihi ;-)

wczoraj pokazywali 3 latka co umie już czytać :tak:

Mój Bartus czytał pojedyncze wyrazy mając 4 lata,płynnie gdy miał 4 lata 10 miesiecy.Bynajmniej wtedy to zauwazyłam,bo on sie nigdy tym nie chwalił;-):tak:.

Ja tez byłam 3-latkiem umiejącym pieknie czytac i co ciekawe, moj mąz także:tak::-D Jednak naszej córce chyba to nie grozi;-):no::-D

No i zapomniałam pochwalic;-) U nas ogromny postep w mowie :tak::-)
Pełne zdania,nawet tez złożonone, codziennie kilkanascie nowych wyrazów-nie nadązam juz ze spisywaniem. Chyba sobie juz to daruję:tak:

Madzix, gratulacje dla Martusi :tak:

Co do czytania, to moi starsi też czytali już całe zdania zanim skończyli 5 lat. Chodzili do przedszkola, w którym uczono czytania całościowego metodą czyjąś tam, nie pamiętam nazwiska, w każdym razie metoda była oparta na klockach.

My również gratulujemy Martusi:tak: Super, że się w końcu u Was ruszyło.
Ciekawa jestem, kiedy Victor nas tak zaskoczy:confused: Oby nie czekał na brata, aż z nim będzie mógł pogadać:-p:rofl2:

reklama
Gratulacje dla Martusi:tak: Zdolna dziewczynka!:-)
My też możemy się pochwalić, że i u nas Gosia mocno rozkręciła się z pełnymi zdaniami... nareszcie:-D

Do góry