reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
jejku,żeby Antonina tak nawijał jak Oli:-D
wczoraj mówię do niego powiedz DAJ MAMO,a on DAA DAA,ale J gdzieś mu umknęło:-D

A ja się niedawno chwaliłam, że Oli ładnie mówi ile ma lat (zawsze mówiła "wa") a dziś zapytana przez babcię ile ma lat, odpowiedziała:
Nie wiem, jakieś pięć! :-D
A od kilku dni tak się jej ładnie poszerzył zasób słów i tak dużo już mówi, że sama jestem w szoku :szok: Np jak wróciłam ze sklepu zapytała mnie:
Co kupiłaś?
Powiedziałam: Pieluszki, a ona na to:
Acha, dla mnie!
A dziś podeszła do Tomka i mówi:
Podaj torebkę.
A Tomek zapytał:
A po co?
A Oli na to:
Ide do sklepu kupić.
Tomek: A co chcesz kupić?
Oli: Nie wiem, jakieś picie.
W samochodzie jak siedzi, to ją często pytam co robi, żeby mi nie zasnęła, a nie widzę jej, bo ma fotelik za moim siedzeniem, a Oli często odpowiada:
Siedzę i patrzę na światełka.
I tak cały dzień prowadzimy wiele rozmów, wszystkiego i tak Wam nie jestem w stanie przytoczyć :-D

Wow, zdolna :tak::tak::tak: . gratuluje:-)

Oli dziś mnie rozczuliła :sorry2: Wzięła kartonik po herbacie, wsadziła do niego swoje drobne zabawki, zamknęła i przyniosła mi, mówiąc:
Pose, to pezent dla Ciebie.
:sorry2::sorry2::sorry2:

Kurcze, już mi głupio, że tak się chwalę na tym wątku, ale muszę Wam pokazać jak Oliwce ładnie wychodzi rysowanie postaci (oczywiście jak na jej wiek ;-)):

Po prawej stronie to ja :tak: oczy, nos i buzia, to mam nadzieję, że widzicie, gdzie są, po boku głowy takie dwie kreski to ręce, a te gryzmołki poniżej to reszta ciała, czyli brzuch i nogi ;-) Po lewej stronie zaczęła rysować tatusia, ale znudziło jej się, więc tatuś jest niedokończony :-D

reklama
hihi :-Dsuper mamusia Oli wyszła :tak:

ja też pokażę Emilki budowle to jedne z wielu;-)

Ostatnia edycja:
Do góry