reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

brawa :tak:
Weronika nauczyła sie mówić "kółko" podchodzi z krtka i kredka i woła kółko zeby jej namalowac ale jestem dumna to pierwsze jej słowo po mama tata i nie ma a i jeszcze la la la sobie śpiewa jak tańczy gdy ogladamy jaka to melodia a reszta to w jezyku bliżej nie określonym:-D

reklama
Brawo dla postępów Hubka, Weronisi, Zosi i Kubulka :tak:

U nas doszło odpowiedanie na pytanie np. "gdzie jest Paulina?" : oprócz "domu" jeszcze Oli mówi "kole" (czyli w szkole), zależnie oczywiście gdzie jest.

My również gratulujemy wszystkim rozgadanym i zdolnym Maluchom:tak:

Kasiad siostry z tego co piszesz muszą przepadać za sobą, ale to bardzo miłe po mimo tak dużej różnicy wieku:tak:

TAk, to prawda WolfiA, przepadają za sobą :tak:
Często mam wrażenie, że Oliwka stawia Paulinę na równi ze mną, hehe. Nie jestem zazdrosna, wręcz przeciwnie, bardzo się cieszę z tego, że mają dobry kontakt. A tak na marginesie, jak Paulina jest w domu, to ja mam spokój z sadzaniem Oliwki na ubikacji, bo sobie życzy, żeby to robiła tylko Paulina :-D

reklama
Do góry