reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

Moj tez prawie nic nie mowil.Tylko jak widzial jedzenie,to cos tam sobie bakał "mnam-mnam".Dzis mnie bardzo zaskoczył:-).Joasiu,jeszcze troszke i Ty sie doczekasz:tak:.

reklama
Gratulacje dla Kondzia :-)
Mi też stanęły łzy w oczach jak Oli zaczęła do mnie wołać mama. Zwłaszcza, że do Tomka tata już dużo wcześniej mówiła. A teraz to tylko lata po domu i woła "mama, mama", buzia jej się nie zamyka.
Ale muszę Wam powiedzieć, że mała nauczyła się mówić swoje imię. Mówi "Oli" lub "Ola", bo tak też na nią niektorzy wołają.

Tyciu gratuluje mamowania to tak pieknie brzmi a juz wogole jak sie na to czeka tak długo

moja gada jak najeta na tapecie jest: daj to! , co to?, mamo tato

U nas najczęściej Kuba mówi nie,eee:-D
No ale coś tam mówi,zna dużo słów,ale używa ich dość oszczędnie i w najmniej oczekiwanym momencie.Wczoraj w Castoramie chodził i mówił bacia(wołając babcie) i jeeeedzie,jak widział wózek albo kosiarke.:tak:

super TYCIA!!!
ja czekam nadal na MAMA, p0oki co LAila mowi o mnie MA.....musze sie doczekac az powtorzy to 2 razy;-):-p

Tycia bardzo sie ciesze :tak:
Kasiad Oli to sliczna dziewczynka:tak: Dzis mi sie nawet snilyscie:-D i pamietam ze Oli stala kolo mnie powiedziala dlugie zdanie (jakie juz nie pamietam:-D) i twoj maz z nia gdzies poszedl ja stanelam wryta ze tak slicznie mowi a ty mi mowisz ze u niej to normalka a ja ci na to ze moja Jenni jest do tylu:sorry2::-D

no i dzieci nam sie rozkręcają z mową...

Filip wczoraj nauczył sie i jak coś zbroi, lub nie pójdzie po jego myśli to mówi "o o ł" :-D no i podłapał słowo chce i jak coś chce to mówi "sce" i kiwa głową potwierdzająco...

Dzieki dziewczyny.
Susu Ty tez sie doczekasz.Ja dzis znowu 2 razy zostalam mama:-D.Moge nia byc,a co tam;-):-).

reklama
Do góry