reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
No brawo Oliwka!!! Ale czemu tak długo trzymałaś Rodziców w niepewności! Przecież to oczywiste, że wszystko jest OK
:-)
Milenka ostatnio bardzo głośno pokrzykuje... bidulka nie umie jeszcze mówić, a widzę że bardzo chce i nadrabia to głośnym pokrzykiwaniem jak coś ją zainteresuje

Milenka ostatnio bardzo głośno pokrzykuje... bidulka nie umie jeszcze mówić, a widzę że bardzo chce i nadrabia to głośnym pokrzykiwaniem jak coś ją zainteresuje

rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Brawa dla Oli.No i kuba też w końcu załapał o co chodzi ,ale trzeba mu przypomnieć"Wstań na nóżki"to wstaje i bije sobie brawo.Moje dziecko WRESZCIE nauczyło się wstawać z podłogi bez podpórki- 5 miesięcy od czasu, kiedy zaczęła samodzielnie chodzić!
Całe szczęście, bo już się martwiłam, że nie wszystko z nią w porządku![]()

no i dobrze i my Kubusiowi też bijemy brawoBrawa dla Oli.No i kuba też w końcu załapał o co chodzi ,ale trzeba mu przypomnieć"Wstań na nóżki"to wstaje i bije sobie brawo.![]()

irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Dziękujemy za gratulacje i przesyłamy też Kubusiowi 
A moje dziecko nauczyło się nowego wyrazu - "kola"
Siedzimy sobie w pokoju, a Oli przynosi w jednej ręce butelkę coli a w drugiej swój niekapek i obie rzeczy wręcza Tomkowi i mówi "kola kola" i kiwa potkująco głową. Odrazu się domyśliłam, że wlał już jej wcześniej coli do niekapka, bo jak chce herbatkę to niekapek tylko mi przynosi
Przyznał się bez bicia, że wlał jej wcześniej 2 razy trochę 

Siedzimy sobie w pokoju, a Oli przynosi w jednej ręce butelkę coli a w drugiej swój niekapek i obie rzeczy wręcza Tomkowi i mówi "kola kola" i kiwa potkująco głową. Odrazu się domyśliłam, że wlał już jej wcześniej coli do niekapka, bo jak chce herbatkę to niekapek tylko mi przynosi

reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Musza miec jakies slodkie tajemnice a ty sie dziwisz ze ci dziecko czasami nie chce spacDziękujemy za gratulacje i przesyłamy też Kubusiowi
Siedzimy sobie w pokoju, a Oli przynosi w jednej ręce butelkę coli a w drugiej swój niekapek i obie rzeczy wręcza Tomkowi i mówi "kola kola" i kiwa potkująco głową. Odrazu się domyśliłam, że wlał już jej wcześniej coli do niekapka, bo jak chce herbatkę to niekapek tylko mi przynosiPrzyznał się bez bicia, że wlał jej wcześniej 2 razy trochę
![]()

Podziel się: