reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
Kasiad,ale sie wydało.Jeszcze troche i Oliwka wszystko Ci bedzie opowiadac co wymyslil tatus albo rodzenstwo;-):-).

Dokładnie! :)
Mama mi kiedyś opowiadała, że jak byłam mała, to miała dla mnie opiekunkę, młodą dziewczynę. Ale zwolniła ją, bo ja juz mówiłam i mama mnie zapytała co robiłam... a ja jej na to "mama, andzej była" - mama zrozumiała, że dziewczyna przyjmowała jakiegoś chłopaka u nas w domu i ją zwolniła :D

w dlugi weekend jak juz pisalam wczesniej bylismy w hamburgu w zoo Szymek jak zobaczyl niedzwiedzie to zaczal sie wydzierac BOBO to u niego misiu az wszyscy sie obejrzeli i zaczeli smiac no i podszedl do jakies niemry ( niemki) co siedziala na murku i wcinala lody popatrzyl na nia zmarszczyl oczy i zacza krzyczec do niej mniiam mniam i wyciagac rece - zreszta on czasem zachowuje sie tak jakby byl glodzony

Oli też się zachowuje jakby była głodzona :-D Jak tylko na reklamie widzi coś do jedzenia, to mówi "am" a jak słyszy, że nosimy talerze, to choćby spała, to się budzi i woła "am!" takim tonem, jakby 3 dni nie jadła :tak::-D

Oli też się zachowuje jakby była głodzona :-D Jak tylko na reklamie widzi coś do jedzenia, to mówi "am" a jak słyszy, że nosimy talerze, to choćby spała, to się budzi i woła "am!" takim tonem, jakby 3 dni nie jadła :tak::-D

Filip też...rany wczoraj na chrzcinach zjadł cały moj obiad....mało tego, poszedł do babci i wsunął jej porcje...za pare minut przyszedł i woła "mniam" i kanapkę z serem wciągnął....później poszedł do Tomka brata bo ten jadł i woła od niego jedzenie...i tak chwile biegał i jadł...

normalnie wstyd mi było, bo wyglądało to jakby wcale w domu nie jadł...
a on to samo, wcina wszystko i od wszystkich...:baffled::-D

Mam nadzieje,ze nie ciesze sie za wczesnie,ale dzis 3 razy Konrad powiedzial do mnie mama:szok:.Chcial zebym go wziela na rece i wyciagla swoje i mowil mama:szok:.Czyzby mi sie dziecie z mowa przełamało?:szok:.
Wiem,ze przy Waszych rozgadanych,to zadne osiagniecie,ale mi az łzy stanęły w oczach:sorry2:.

reklama
Tycia mi też by stanęły :)))
Moje dziecię na razie uparło się żeby nic nie mówić :(

Do góry