reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Dokładnie! 
Mama mi kiedyś opowiadała, że jak byłam mała, to miała dla mnie opiekunkę, młodą dziewczynę. Ale zwolniła ją, bo ja juz mówiłam i mama mnie zapytała co robiłam... a ja jej na to "mama, andzej była" - mama zrozumiała, że dziewczyna przyjmowała jakiegoś chłopaka u nas w domu i ją zwolniła
Mama mi kiedyś opowiadała, że jak byłam mała, to miała dla mnie opiekunkę, młodą dziewczynę. Ale zwolniła ją, bo ja juz mówiłam i mama mnie zapytała co robiłam... a ja jej na to "mama, andzej była" - mama zrozumiała, że dziewczyna przyjmowała jakiegoś chłopaka u nas w domu i ją zwolniła
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
w dlugi weekend jak juz pisalam wczesniej bylismy w hamburgu w zoo Szymek jak zobaczyl niedzwiedzie to zaczal sie wydzierac BOBO to u niego misiu az wszyscy sie obejrzeli i zaczeli smiac no i podszedl do jakies niemry ( niemki) co siedziala na murku i wcinala lody popatrzyl na nia zmarszczyl oczy i zacza krzyczec do niej mniiam mniam i wyciagac rece - zreszta on czasem zachowuje sie tak jakby byl glodzony
Oli też się zachowuje jakby była głodzona
Jak tylko na reklamie widzi coś do jedzenia, to mówi "am" a jak słyszy, że nosimy talerze, to choćby spała, to się budzi i woła "am!" takim tonem, jakby 3 dni nie jadła 

mysia23
mama dwójeczki
Oli też się zachowuje jakby była głodzonaJak tylko na reklamie widzi coś do jedzenia, to mówi "am" a jak słyszy, że nosimy talerze, to choćby spała, to się budzi i woła "am!" takim tonem, jakby 3 dni nie jadła
![]()
Filip też...rany wczoraj na chrzcinach zjadł cały moj obiad....mało tego, poszedł do babci i wsunął jej porcje...za pare minut przyszedł i woła "mniam" i kanapkę z serem wciągnął....później poszedł do Tomka brata bo ten jadł i woła od niego jedzenie...i tak chwile biegał i jadł...
normalnie wstyd mi było, bo wyglądało to jakby wcale w domu nie jadł...
a on to samo, wcina wszystko i od wszystkich...

Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Mam nadzieje,ze nie ciesze sie za wczesnie,ale dzis 3 razy Konrad powiedzial do mnie mama
.Chcial zebym go wziela na rece i wyciagla swoje i mowil mama
.Czyzby mi sie dziecie z mowa przełamało?
.
Wiem,ze przy Waszych rozgadanych,to zadne osiagniecie,ale mi az łzy stanęły w oczach
.

Wiem,ze przy Waszych rozgadanych,to zadne osiagniecie,ale mi az łzy stanęły w oczach

reklama
Podziel się: