reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

Ja na szczęście nie mam schodów w domu.
A schodzenie Oliwka opanowała ze schodów u mojej przyjaciółki, u której często bywamy. Potrafi zejść na nogach, tylko muszę jej cały czas przypominać, żeby się trzymała ściany. No i asekurować, bo czasem noga jej się powinie :sorry2:
Wchodzi na górę za to nie na nogach, tylko na czworakach, za to w ekspresowym tempie.

reklama
Nawet nie pomyslalam o schodach bo nie mam takowych w mieszkaniu. ale zaczyna sie sezon dzialkowy wiec bede musiala pomyslec nad zabezpieczeniem.

tylko dlaczego to musi tyle kosztowac:nerd: i jeszcze piszecie ze dzieciaczki same to otwieraja:szok:

Gratki dla Oli!
u nas tylko z krowa klopot. Martynka sobie wymyslila ze robi nie muuu tylko miiii:-D

a ze z chodzeniem te to juz osobna sprawa. tylko za roczke. sama nie probuje:wściekła/y:

Gratki dla Oli!
u nas tylko z krowa klopot. Martynka sobie wymyslila ze robi nie muuu tylko miiii:-D

a ze z chodzeniem te to juz osobna sprawa. tylko za roczke. sama nie probuje:wściekła/y:

LIL KATE na pewno wkrotce Makrelka ruszy! Laila chodzila 2 miesiace za raczke a dopiero w tym miesiacu ruszyla sama...(nie liczac wczesniejszych 2 , 3 czy 10 kroczkow). niektore dzieciaczki musza nabrac pewnosci siebie przed chodzeniem na wlasna reke a wlasciwie noge;-)

reklama
lil kate Twoja jeszcze nie chodzi, a moja jeszcze nie mówi... musi być zachowana jakaś równowaga w przyrodzie ;-)

Do góry