reklama
Patri
Mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
agusia9915
Matka wariatka
fajny ten pociag
chce małaj cos takiego kupic bo taka zwykła drewniana kolejke to mamy
ale taka z bajerami nie
mała dzis budował COS z
lego i nie DUPLO

chce małaj cos takiego kupic bo taka zwykła drewniana kolejke to mamy
ale taka z bajerami nie
mała dzis budował COS z

Oczywiście, że wiedzą (bo to chodzi o dwóch synów). Argumenty to oni mają takie, że chcieli spróbować, że wszyscy koledzy palą itd itp.Kasiad, co z tymi fajkami? Jak rozwiazujesz problem? No i jakie sa argumenty twojego malego palacza? Czy nie wie, że Ty wiesZ?
W każdym razie my z Tomkiem im powiedzieliśmy, że jako rodzice nie wyrażamy oczywiście zgody na palenie. Jak palą poza domem i nie chcą słuchać, że nie dość, że to drogi nałóg, to jeszcze na dodatek, a może przede wszystkim szkodliwy, to ich sprawa, ale do domu nie wolno im wrócić, jeśli czuć od nich fajki. My nie znosimy papierochów, a osoby, które palą wg nas zwyczajnie śmierdzą, a my śmierdzieli w domu mieć nie chcemy.
Patryk skończy dopiero niedługo 16 lat, ale Damian dokładnie za miesiąc będzie pełnoletni, ale wie, że dopóki z nami mieszka, palić w domu nie będzie, bo u nas NIKT choćby był samym prezydentem palić nie będzie!
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Agusia może coś takiego? Bardzo podobają mi się zabaweczki tej firmy:
VOILA - drewniane puzzle - klocki -- CIĘŻARÓWKA (327986347) - Aukcje internetowe Allegro
Kasiad prawidłowe podejście! Moja mama udawała że nie widzi, że podpalam (nawet w domu) na poczatku liceum, a jak stałam się pełnoletnia, to udała, że dopiero się zorientowała, a skoro jestem pełnoletnia (a ona sama też pali) to zaakceptowała
VOILA - drewniane puzzle - klocki -- CIĘŻARÓWKA (327986347) - Aukcje internetowe Allegro
Kasiad prawidłowe podejście! Moja mama udawała że nie widzi, że podpalam (nawet w domu) na poczatku liceum, a jak stałam się pełnoletnia, to udała, że dopiero się zorientowała, a skoro jestem pełnoletnia (a ona sama też pali) to zaakceptowała

Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Albo taki...
VOILA - SUPER POCIĄG DREWNIANY, KOLEJKA - 54cm!! (327987677) - Aukcje internetowe Allegro
Fajowe robią te zabawki...
VOILA - SUPER POCIĄG DREWNIANY, KOLEJKA - 54cm!! (327987677) - Aukcje internetowe Allegro
Fajowe robią te zabawki...
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
reklama
Podziel się: