reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
No to i ja sie pochwale, ze moje dziecko, nie wiem skąd, umie zasygnalizować kupkę a i sikanie też, ale woła "e e e e"..próbowałam łapać kupcie do nocnika, ale sie go boi, wiec nadal pieluszka górą...a dziś latał chwilkę z goła pupą, po myciu, w pewnym momencie woła "e e e", to sie wystraszyłam i szybko na przewijak by go ubrać, a ten siusia mi na podłogę:baffled::-D:-)

U nas to juz tradycja ze jak Milena jest przewijana i tylko poczuje ze ma goly tylek, to natychmiast mi ucieka. I tak juz kilka razy obsikala mi lozko :tak::tak:
Milena mowi "sisi", ale nie jak chce sikac tylko jak widzi lampy na dworze albo w domu. Kaloryfer tez jest "sisi":-).

HUbcio od wczoraj pokazuje jakie ma kłopoty....:-) tylko jedna rączką sie łapie za główkę a nie dwoma, bo w drugiej to zawsze cos trzyma:-D

Gratulujemy Hubercikowi!!!

u nas Fili sam sie nauczył tego, kiedys coś do mamy mówiłam, ze same kłopoty i sie za głowę złapałam, a ten podchwycił...o jak coś mu nie pasuje to za głowę sie łapie i ""hoho"

Jenni dzis zaczela fajnie chodzic:tak:aleeeeeee szla z przedpokoju do kuchni a tam mam prog no i znowu gruchnela :baffled: ale bylo larmo :crazy::-D

A my dziś podczas spaceru musiałyśmy odwiedzić pocztę:baffled:
Jak się domyslacie kolejka zakręcana, Wiki w wózku nawet sekundy nie usiedziała, musiałam ją wyciągnac i tak dobre 20 min chodziła po całej poczcie( a ja za nią), wszystko ją interesowało, a najbardziej inne dzieci. W sumie fajnie, że już tak dobrze chodzi, bo czas nam szybciej w kolejce zleciał i nie musiałam jej trzymać na ręcach. W butkach chodzi jej sie bardzo dobrze, bo od poczatku jak zaczęła stawiać pierwsze kroczki to jej zakładałam.

reklama
Sara wczoraj prowadziła wozek(ct04) za raczki w markecie budowlanym:baffled:
chciala tak jak wozek dla lalki(parasolke) ..a jaki bunt jak nie chciałam pozwolic mowiąc
''to nie Twoj wozek''a ona patrzyła na mnie jak dzika
i miala racje bo to przeciez jej wozek:-p

Do góry