reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
GRATULACJE WIELKIE DLA LAILUSI!!!
a nasz Hubek doskonali chodzenie i wreszcie ruszył z mówieniem jak skończył roczek:-) - nareszcie usłyszałam to dłuuugo wyczekiwane słowo MAMA:-):-):-) i napewno było tylko dla mnie:-):-):-):-)
no i Hubek uwielbia zakładac nakretkę na butelkę od mleka, jak wypije mleczko to odrazy butelke zamyka:-), i zakręcać tubki z kremem, taki przy tym skupiony ze miło popatrzeć:-)
a nasz Hubek doskonali chodzenie i wreszcie ruszył z mówieniem jak skończył roczek:-) - nareszcie usłyszałam to dłuuugo wyczekiwane słowo MAMA:-):-):-) i napewno było tylko dla mnie:-):-):-):-)
no i Hubek uwielbia zakładac nakretkę na butelkę od mleka, jak wypije mleczko to odrazy butelke zamyka:-), i zakręcać tubki z kremem, taki przy tym skupiony ze miło popatrzeć:-)
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Gratulacje dla Lailusi i Huberta:-)
agusia9915
Matka wariatka
brawoo laska brawooooogratulacje wszystkim dzieciakom postepow!!!
Laila wczoraj zrobila pierwsze 2 kroczki samodzielnie a dzis juz tylko jeden...ale radosc byla i tak duza (chyba nasza wieksza niz jej)
Gratulacje dla naszych maluchów:-)
I JESZCZE DLA KUBUSIA....BRAWO!!!!!!!!!!!
reklama
A mój robaczek od soboty raczkuje głównie do ściany lub jakiegoś mebla, żeby wstać, a dalej już na nóżkach:-) Nawet na zakrętach się już wyrabia;-) I tak jak Hubcio - zamyka wszystkie słoiczki, buteleczki i kubeczki, jak mu się uda to bije sobie brawo:-)
Za to z mówieniem i pokazywaniem leżymy (syn szewca bez butów chodzi...) Dopiero zaczynamy reagować (czyli wskazywać cokolwiek) na pytania typu: gdzie jest kotek?
Za to z mówieniem i pokazywaniem leżymy (syn szewca bez butów chodzi...) Dopiero zaczynamy reagować (czyli wskazywać cokolwiek) na pytania typu: gdzie jest kotek?
Podziel się: