reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
gratulacje dla Hubka;).moja Ala nadal nie raczkuje,podnosi dupkę,ale pewnie trochę to poytwa,nie przejmuję się,bo każde dziecko rozwija się w innym tempie,poza tym cieszę się jeszcze chilami spokoju,bo jak zqacznie się przemieszczać,to dopiero będzie szał!na razie slizga się na panelach i bardzo jej się to podoba.poza tym rozczula mnie,jak wyciąga do mnie rączki i się przytula,albo gryzie w poliki(szczególnie jak wracam z pracy).

reklama
Kurcze, Oliwka zaczęła mi włazić z naszego tapczanu na stół i sobie po nim raczkuje :sorry: Niby to osiągnięcie nowego etapu rozwoju ruchowego, ale bardzo mnie martwi to osiągnięcie, bo jest bardzo niebezpieczne. Do tej pory mogłam ją posadzić na tapczanie obok siebie z jakąś zabawką i jakiś czas się nią zajęła, a teraz zamiast grzecznie siedzieć, z uporem maniaka włazi na stół :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry