reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamo, ja już TO potrafię!

Kruczka*Alan robil identycznie:p i poszedl odrazu na nogi raczkowal ciagnac za soba noge moze z 2-3 tyg i odrazu poszedl...w sumie tego raczkowania nie bylo:p
pscolka- nadejdzie ten moment mi rehab powiedzila ze nie ma co sie denerowac dziecko ma jeszcze czas,do 7m.ż

reklama
Psiulka unas tez pelzania nie ma zreszta tydzien nie klade na mate bo chora byla jeszcze widze ze slaba to po co meczyc ale robitak jak u fel i sie obwija w mste bo palaki posciagalam i wdzystko ze zlisci w buzi gryzie a doktorka dalej swoje ze to nie zeby :O

Marceli skonczone 6 miesiecy :

-pije sam z butelki (narazie tylko herbatke)
- przekreca sie na plecki
-turla sie
-reaguje na swoje imię , i wie ze imie jego brata brzmi Alan
- od 2 dni pełzamy czyli podnosimy tylek ,wyciagamy raczki naprzeciw siebie i przycigamy tylek:-Dkomicznie to wyglda
-strasznie reaguje na to co jemy ,zaczyna plakac jak mu nie chce dac swojego obiadu pełza do mnie i uderza mnie dyskretnie raczka o noge:)

Phel - gratuluję osiągnięć Marcela :) a z tym jedzeniem to mnie rozbawiłaś :D Mania czasem zachowuje się jak piesek - gdy tylko coś jem patrzy na mnie błagalnym wzrokiem, mlaska i woła ama :D

faaajnie :D

reklama
https://www.facebook.com/photo.php?v=568912123157690&l=7219939137567772036 link działa nawet bez konta FB

Kruczko u nas też się tak zaczynało potem własnie zaczął stać na 4 i sie huśtać jak wyżej i tak 2 tygodnie teraz już kombinuje i ręce odrywa ( nareszcie ma je ciągle otwarte a nie na pięściach jak goryl) i to bez rehabilitacji bo nam wyleciało sporo zajęć :-( a jakąś dziwną politykę ma ta poradnia i nie odrabiają straconych zajęć. ale mam ich w D...uszy skoro młody dobrze sobie sam radzi...Dostaliśy tylko skierowanie do logopedy jeszcze bo oni nie maja juz zajęć na refundację, dopiero od stycznia

Ostatnia edycja:
Do góry