reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamo, ja już TO potrafię!

Kruczka - o tak, mój w ćwiczeniu literki "b" jest mistrzem. Wczoraj dał czadu tatusiowi podczas karmienia. Nie wiem jak to zrobił, ale miał zupkę nawet na czubku swojej głowy:-D

reklama
Lenka - gratulacje dla Olka!

Kryczka - a u nas cisza z przemieszczaniem, jak mu się coś podoba, a nie może sięgnąc, to wierzga nogami i rękoma, ale nie posuwa się dzięki temu na przód... jedynie wokół własnej osi mu sie udaje.

5m2tyg (3).jpg a u nas tak wygląda zabawa ostatnio...głowa to ważny czynnik w nauce raczkowania <lol> bo trzeba ruszyć głową zanim zrobi się pierwszy krok ;-) za nic nie chce prostować rąk...stoi tak jak na zdjęciu, opierając się na przedramionach i gryzie sobie ręce, albo zabawkę.

Załączniki

• 5m2tyg (3).jpg
    5m2tyg (3).jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
Fel- u mnie jak u pscólki, leży jak kłoda, niby chciałaby już iść, ale jeszcze nie wie jak się za to zabrać :-p
lenka- skąd ja to znam, właśnie w taki sposób dzisiejsze śniadanie wylądowało na mnie :-D ostatnio też mamy zaliczony przewrót z plecków na brzuszek, sukces :-)
Ostatnio nawet samodzielnie już usiadła, tak się pchała do cyca, że się przekręciła na boczek, uniosła tułów i tadam siedzę. Fakt zrobiła to na śpiocha, ale zawsze coś.

Wszem i wobec zawiadamiam ze Marceli od wczoraj pieknie przewraca sie z brzuszka na plecki , no i oczywiscie pełza bo do raczkowania jeszcze daleko .Jestem przeszczesliwa bo balam sie ze rehabilitacje nic nie daja a jednak ogolnie jeszcze 2 spotkania i po rehabilitacji:-)

Feli-u nas identyko mlody tez tak dupcie podnosi:-D

u nas wyglada to jak u Feli z tym, ze maly zaczyna bujac sie w przod tyl ;-) komiczny widok :-D
czasem tez uda mu sie trafic spowrotem na mate... ale widac wielkie zainteresowanie dekoderem, wczoraj go glaskal, probowal ugryzc, klepal... co go odstawilam to w mig byl przy nim ponownie :-D przestalam marudzic, ze szafka pod tv ma waski rozstaw polek, bo teraz przynajmniej widze, ze nie wejdzie tam... a co za tym idzie nie dosiegnie kabli ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry