reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamo, ja już TO potrafię!

Kruczka - o tak, mój w ćwiczeniu literki "b" jest mistrzem. Wczoraj dał czadu tatusiowi podczas karmienia. Nie wiem jak to zrobił, ale miał zupkę nawet na czubku swojej głowy:-D

reklama
Lenka - gratulacje dla Olka!

Kryczka - a u nas cisza z przemieszczaniem, jak mu się coś podoba, a nie może sięgnąc, to wierzga nogami i rękoma, ale nie posuwa się dzięki temu na przód... jedynie wokół własnej osi mu sie udaje.

5m2tyg (3).jpg a u nas tak wygląda zabawa ostatnio...głowa to ważny czynnik w nauce raczkowania <lol> bo trzeba ruszyć głową zanim zrobi się pierwszy krok ;-) za nic nie chce prostować rąk...stoi tak jak na zdjęciu, opierając się na przedramionach i gryzie sobie ręce, albo zabawkę.

Załączniki

• 5m2tyg (3).jpg
    5m2tyg (3).jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 63
Ostatnia edycja:
Fel- u mnie jak u pscólki, leży jak kłoda, niby chciałaby już iść, ale jeszcze nie wie jak się za to zabrać :-p
lenka- skąd ja to znam, właśnie w taki sposób dzisiejsze śniadanie wylądowało na mnie :-D ostatnio też mamy zaliczony przewrót z plecków na brzuszek, sukces :-)
Ostatnio nawet samodzielnie już usiadła, tak się pchała do cyca, że się przekręciła na boczek, uniosła tułów i tadam siedzę. Fakt zrobiła to na śpiocha, ale zawsze coś.

Wszem i wobec zawiadamiam ze Marceli od wczoraj pieknie przewraca sie z brzuszka na plecki , no i oczywiscie pełza bo do raczkowania jeszcze daleko .Jestem przeszczesliwa bo balam sie ze rehabilitacje nic nie daja a jednak ogolnie jeszcze 2 spotkania i po rehabilitacji:-)

Feli-u nas identyko mlody tez tak dupcie podnosi:-D

u nas wyglada to jak u Feli z tym, ze maly zaczyna bujac sie w przod tyl ;-) komiczny widok :-D
czasem tez uda mu sie trafic spowrotem na mate... ale widac wielkie zainteresowanie dekoderem, wczoraj go glaskal, probowal ugryzc, klepal... co go odstawilam to w mig byl przy nim ponownie :-D przestalam marudzic, ze szafka pod tv ma waski rozstaw polek, bo teraz przynajmniej widze, ze nie wejdzie tam... a co za tym idzie nie dosiegnie kabli ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry