reklama
pscółka i spółka
Fanka BB :)
anka - super Mój od wczoraj pokazuje jaki duży urósł a i zauważyłam, że już reaguje na swoje imię. W sumie przez przypadek to odkryłam, bo jak go karmiłam to nie reagował na "am", ale jak powiedziałam Szymuś, to za każdym razem głowę podniósł
Hania robi no no no, i patrzy w kierunku zadawanych pytań, gdzie Bandy (pies) tik tak, motylki Reaguje jak mówię popatrz, tu są ptaszki, bo patrzy w prawo i lewo, az je znajdzie. A robi jeszcze puk puk, ale trzeba krzyczeć kto tam, bo inaczej się złości, a kto tam ja bawi
pscółka i spółka
Fanka BB :)
Ja teraz próbuję nauczyć Szymka robienia pa pa. Jak na razie śmieje się jak ja to robię, ale jeszcze nie powtarza;-)
Dziewczyny, jest sukces, K stanął dzisiaj na czterech jak pierwszy raz mu się udało, to aż kwiknęłam a on bach na ziemię z powrotem. Potem próbował jeszcze a jak mu się udało, to na kilka sekund Ale tyłek w górze jest. Czekamy na pierwsze raczkowanie
oj tak margot.. już za nim biegamy po całym mieszkaniu. i nie wiedzieć czemu kuchnia jest najbardziej atrakcyjna . od wczoraj siedzi sam bez podpierania się, więc i kąpiele wyglądają inaczej. boski jest styl łączony...raczkowanie s podciągniem się rekami kiedy leży na brzuchu...na kafelkach :-)
reklama
Załączniki
Podziel się: