reklama
ja ostatnio zmiażdżyłam ksiazke wujka szefowej michała swietna lektura A. Gontaszewki " Medycyna i życie" super opisuje medycyne lat 40-50 i dużo ciekawych przypadków
teraz zabiore sie za listy konsultanta narodowego ds nefrologi fajne i z jajem pisane tym bardziej ze podpisane przez niego osobiście
mam też w planach biografię sharon osbourne po angielsku kupiłam za złotowke na szmatach
a tak to uwielbiam Joanne Sowe - wszystkie pozycje bez wyjątku ;-)
teraz zabiore sie za listy konsultanta narodowego ds nefrologi fajne i z jajem pisane tym bardziej ze podpisane przez niego osobiście
mam też w planach biografię sharon osbourne po angielsku kupiłam za złotowke na szmatach
a tak to uwielbiam Joanne Sowe - wszystkie pozycje bez wyjątku ;-)
kasiawilde
Fanka BB :)
kati to typowe warsztaty, pierwsza część jest oparta na książce 'jak mówić, żeby dzieci nas słuchały...' zajecia prowadzi dwóch pedagogów/psychologów, robimy różne ćwiczenia, dużo rozmawiamy, dzielimy się doświadczeniami... ale mi ta pierwsza część uświadomiła strasznie jak duży wpływ na późniejsze życie mają nawet niewielkie rzeczy jak przyklejanie dziecku etykietki 'łobuz, rozrabiaka' itp... ojjj dużo by pisać, ale generalnie bardzo pouczające, ciekawe, jak się trafi na fajną grupę to też świetna zabawa
martadelka heh, polecasz tę pozycję?
ironia ojjj to nie moje klimaty ale Sowy też coś czytałam, łatwe lekkie i przyjemne
martadelka heh, polecasz tę pozycję?
ironia ojjj to nie moje klimaty ale Sowy też coś czytałam, łatwe lekkie i przyjemne
fajne kreatywne akcesoria w Tchibo, jak któraś by chciała spróbować :-)
Tchibo. Podaj to, co najlepsze. Kawa, dom i mieszkanie, sport, technika, moda.
Tchibo. Podaj to, co najlepsze. Kawa, dom i mieszkanie, sport, technika, moda.
kasiawilde
Fanka BB :)
kati miś z kredkami mnie zauroczył
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Nie pierwszy raz w ofercie Tchibo.
reklama
co robicie wieczorami?
ja wczoraj miałam wychodne i byłam na kursie filcowania na mokro i sucho :-)
super szalik wełniany sobie zrobiłam :-)
w czwartek jest szydełkowanie, ale kurcze M. jedzie z teściową i nie mam gdzie Matiego dać a żeby do moich rodziców to trochę za daleko bym miała
a tak bym chciała jechać...:-(
ja wczoraj miałam wychodne i byłam na kursie filcowania na mokro i sucho :-)
super szalik wełniany sobie zrobiłam :-)
w czwartek jest szydełkowanie, ale kurcze M. jedzie z teściową i nie mam gdzie Matiego dać a żeby do moich rodziców to trochę za daleko bym miała
a tak bym chciała jechać...:-(
Podziel się: