reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mama po godzinach czyli coś na leniwe zimowe wieczory

reklama
Martadelka jak coś zrobię (kilka sztuk) to się pochwalę ;-)
muszę dokończyć bałwanka dla Matiego - na razie wychodzi fajnie zobaczymy efekt końcowy

ja ostatnio zmiażdżyłam ksiazke wujka szefowej michała swietna lektura A. Gontaszewki " Medycyna i życie" super opisuje medycyne lat 40-50 :) i dużo ciekawych przypadków :tak::tak:

teraz zabiore sie za listy konsultanta narodowego ds nefrologi :) fajne i z jajem pisane :D tym bardziej ze podpisane przez niego osobiście :-D

mam też w planach biografię sharon osbourne po angielsku :D kupiłam za złotowke na szmatach :tak:

a tak to uwielbiam Joanne Sowe - wszystkie pozycje bez wyjątku ;-)

kati to typowe warsztaty, pierwsza część jest oparta na książce 'jak mówić, żeby dzieci nas słuchały...' zajecia prowadzi dwóch pedagogów/psychologów, robimy różne ćwiczenia, dużo rozmawiamy, dzielimy się doświadczeniami... ale mi ta pierwsza część uświadomiła strasznie jak duży wpływ na późniejsze życie mają nawet niewielkie rzeczy jak przyklejanie dziecku etykietki 'łobuz, rozrabiaka' itp... ojjj dużo by pisać, ale generalnie bardzo pouczające, ciekawe, jak się trafi na fajną grupę to też świetna zabawa ;)

martadelka heh, polecasz tę pozycję? ;)

ironia ojjj to nie moje klimaty :) ale Sowy też coś czytałam, łatwe lekkie i przyjemne :)

no Sowa jest wlasnie taka młodzieżowa :)

a z innych klimatów to co moglabym polecić... pamiętnik znaleziony na strychu - w sam raz na jesienne popoludnia :D

f-pamietnik-znaleziony-na-strychu.jpg

reklama
co robicie wieczorami?
ja wczoraj miałam wychodne i byłam na kursie filcowania na mokro i sucho :-)
super szalik wełniany sobie zrobiłam :-)
w czwartek jest szydełkowanie, ale kurcze M. jedzie z teściową i nie mam gdzie Matiego dać a żeby do moich rodziców to trochę za daleko bym miała :baffled:
a tak bym chciała jechać...:-(

Do góry