reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Tak tylko pytam Ja bym się poczyła do wyznań nieogarnietej mamuśki... Albo crazy
polecam a'la poradnik, choć daleko mu do poradników w dosłownym znaczeniu, mi ta książka baaardzo pomogła w pierwszym miesiącu po ur Emisi:
Jak się nie dać Baby Blues. Poradnik dla młodych rodziców, Veera Supinen, Vesa Anttonen, książka
i z tej serii chciałam przeczytać jeszcze:
Baby Blues. Ona już to robi! - Kirkman Ricky za 27,99 zł | empik.com
Baby Blues. To będzie trudniejsze, niż myśleliśmy - Scott Jerry za 27,99 zł | empik.com
Baby Blues. Zgadnij, kto dziś nie zmrużył oka? - Kirkman Rick, Scott Jerry za 27,99 zł | empik.com
niektóre to nawet nie do czytania, bo komiksy
Jak się nie dać Baby Blues. Poradnik dla młodych rodziców, Veera Supinen, Vesa Anttonen, książka
i z tej serii chciałam przeczytać jeszcze:
Baby Blues. Ona już to robi! - Kirkman Ricky za 27,99 zł | empik.com
Baby Blues. To będzie trudniejsze, niż myśleliśmy - Scott Jerry za 27,99 zł | empik.com
Baby Blues. Zgadnij, kto dziś nie zmrużył oka? - Kirkman Rick, Scott Jerry za 27,99 zł | empik.com
niektóre to nawet nie do czytania, bo komiksy
ja z czystą przyjemnością polecam to :
Dlaczego mężczyźni kłamią a kobiety płaczą - Pease Allan, Pease Barbara za | empik.com
dostałam kiedyś od M. na urodziny
przeczytali to prawie wszyscy moi znajomi, książka już powyginana i po podkreślana ale teraz na wakacje też ją zabieram :-)
Dlaczego mężczyźni kłamią a kobiety płaczą - Pease Allan, Pease Barbara za | empik.com
dostałam kiedyś od M. na urodziny
przeczytali to prawie wszyscy moi znajomi, książka już powyginana i po podkreślana ale teraz na wakacje też ją zabieram :-)
a ja się zaopatrzyłam w kolejną część biblii dla matek
Drugi i trzeci rok życia dziecka - Murkoff Heidi, Mazel Sharon za 50,99 zł | empik.com
Drugi i trzeci rok życia dziecka - Murkoff Heidi, Mazel Sharon za 50,99 zł | empik.com
reklama
a ja się zaopatrzyłam w kolejną część biblii dla matek
też mam
edit: kupiłam http://allegro.pl/wyznania-upiornej-mamuski-jill-smokler-nowa-i2498112971.html:-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: