reklama
zołza chichot losu?
a nie jest to na podstawie książki bo ja coś podobnego czytałam chyba - było super, o babce co w szczecinie mieszkała i dziennikarką była dobrze kojarze? super to było:-)
ja z filmów uwielbiam Iluzjonistę, oczywiście z Edwardem Nortonem :-) mój M. też uwielbia, również z nim Malowany welon - przepiękny melodramat - polecam i z nim zupełnie inny film Stone
a tak ogólnie też lubie komedie romantyczne od czasu do czasu, z polskich uśmiałam sie na lejdis
a nie jest to na podstawie książki bo ja coś podobnego czytałam chyba - było super, o babce co w szczecinie mieszkała i dziennikarką była dobrze kojarze? super to było:-)
ja z filmów uwielbiam Iluzjonistę, oczywiście z Edwardem Nortonem :-) mój M. też uwielbia, również z nim Malowany welon - przepiękny melodramat - polecam i z nim zupełnie inny film Stone
a tak ogólnie też lubie komedie romantyczne od czasu do czasu, z polskich uśmiałam sie na lejdis
Kati, tak, to na podstawie książki. Ale nie czytałam. Tylko mi siostra płytki z filmem podrzuciła ;-)
A mnie się coś przypomniało. Mój the best ever - kocham i płaczę za każdym razem, kiedy go oglądam [a już dawno nie oglądałam, trzeba sobie przypomnieć (choć znam chyba każdą scenę )]
Mowa o filmie Bareveheart
[url=http://www.filmweb.pl/Waleczne.Serce]Filmweb.pl - filmy takie jak Ty
A mnie się coś przypomniało. Mój the best ever - kocham i płaczę za każdym razem, kiedy go oglądam [a już dawno nie oglądałam, trzeba sobie przypomnieć (choć znam chyba każdą scenę )]
[url=http://www.filmweb.pl/Waleczne.Serce]Filmweb.pl - filmy takie jak Ty
Kati, tak, to na podstawie książki. Ale nie czytałam. Tylko mi siostra płytki z filmem podrzuciła ;-)
Zobacz załącznik 484342
[URL="http://www.filmweb.pl/Waleczne.Serce"]Filmweb.pl - filmy takie jak Ty
no to już mi bardziej pasuje do Ciebie;-) też kocham ten film:-)
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Z filmów polecam jak najbardziej "Dziewczyna z tatuażem". Co do nowości, to czekam na koniec lipca na nowego Batmana i "Step up 4" (takie zboczenie). Na Batmana, to aż do Katowic do Imaxa pojedziemy. Z seriali, to ja znowu "Plotkarę" namiętnie oglądam, ale zrobiła się już nudna i nową wersję "Beverly Hills 90210" a tak, to kocham "House'a" i fajny jest jeszcze "Big Bang Theory"
traschka
Mama Marysi
Aestima o tak, Twin Peaks to dla mnie absolutny nr 1 nie do przebicia!!! Kocham kocham kocham!!! Oglądałam chyba z 5 razy i mam ochotę powtórzyć.
Poza tym Lost, Prison Break, House.
Z książek bardzo lubię fantastykę Tolkien, Sapkowski. No i Kinga z Mroczną Wieżą na czele. teraz czytam bastion.
Kiedyś czytałam ambitne książki, po prostu pożerałam literaturę! Ale od porodu nie mam siły na nic ambitnego, jestem literaturalną ciemna masą, która w książce szuka tylko rozrywki i miło spędzonego czasu
Z książek bardzo lubię fantastykę Tolkien, Sapkowski. No i Kinga z Mroczną Wieżą na czele. teraz czytam bastion.
Kiedyś czytałam ambitne książki, po prostu pożerałam literaturę! Ale od porodu nie mam siły na nic ambitnego, jestem literaturalną ciemna masą, która w książce szuka tylko rozrywki i miło spędzonego czasu
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
O ja też, kiedys jeszcze namietnie patrzyłam na chirurgów, gotowe na wszystko, teraz zdarza mi sie ogladac powtórki ostrego dyżuruAestima o tak, Twin Peaks to dla mnie absolutny nr 1 nie do przebicia!!! Kocham kocham kocham!!! Oglądałam chyba z 5 razy i mam ochotę powtórzyć.
Dawno nic kinowego nie ogladałam, a mój G. ma pełno filmów na dysku ale u mnie brak czasu...
ja z filmów uwielbiam Iluzjonistę, oczywiście z Edwardem Nortonem :-)
REWELACJA
...i jak Norton, to jeszcze Fight Club i American History X - takie pierwsze skojarzenia.
reklama
Podziel się: