reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mama po godzinach czyli coś na leniwe zimowe wieczory

reklama
zołza chichot losu?
a nie jest to na podstawie książki bo ja coś podobnego czytałam chyba - było super, o babce co w szczecinie mieszkała i dziennikarką była dobrze kojarze? super to było:-)

ja z filmów uwielbiam Iluzjonistę, oczywiście z Edwardem Nortonem :-) mój M. też uwielbia, również z nim Malowany welon - przepiękny melodramat - polecam i z nim zupełnie inny film Stone

a tak ogólnie też lubie komedie romantyczne od czasu do czasu, z polskich uśmiałam sie na lejdis

Kati, tak, to na podstawie książki. Ale nie czytałam. Tylko mi siostra płytki z filmem podrzuciła ;-)

A mnie się coś przypomniało. Mój the best ever - kocham i płaczę za każdym razem, kiedy go oglądam [a już dawno nie oglądałam, trzeba sobie przypomnieć (choć znam chyba każdą scenę :-p)]
Mowa o filmie Bareveheart :-D
220px-Braveheart_imp.jpg
[url=http://www.filmweb.pl/Waleczne.Serce]Filmweb.pl - filmy takie jak Ty

Kati, tak, to na podstawie książki. Ale nie czytałam. Tylko mi siostra płytki z filmem podrzuciła ;-)

A mnie się coś przypomniało. Mój the best ever - kocham i płaczę za każdym razem, kiedy go oglądam [a już dawno nie oglądałam, trzeba sobie przypomnieć (choć znam chyba każdą scenę :-p)]
Mowa o filmie Bareveheart :-D
Zobacz załącznik 484342
[URL="http://www.filmweb.pl/Waleczne.Serce"]Filmweb.pl - filmy takie jak Ty

no to już mi bardziej pasuje do Ciebie;-) też kocham ten film:-)

Z filmów polecam jak najbardziej "Dziewczyna z tatuażem". Co do nowości, to czekam na koniec lipca na nowego Batmana i "Step up 4" (takie zboczenie). Na Batmana, to aż do Katowic do Imaxa pojedziemy. Z seriali, to ja znowu "Plotkarę" namiętnie oglądam, ale zrobiła się już nudna i nową wersję "Beverly Hills 90210" :-D a tak, to kocham "House'a" i fajny jest jeszcze "Big Bang Theory"

Aestima o tak, Twin Peaks to dla mnie absolutny nr 1 nie do przebicia!!! Kocham kocham kocham!!! Oglądałam chyba z 5 razy i mam ochotę powtórzyć.
Poza tym Lost, Prison Break, House.
Z książek bardzo lubię fantastykę Tolkien, Sapkowski. No i Kinga z Mroczną Wieżą na czele. teraz czytam bastion.
Kiedyś czytałam ambitne książki, po prostu pożerałam literaturę! Ale od porodu nie mam siły na nic ambitnego, jestem literaturalną ciemna masą, która w książce szuka tylko rozrywki i miło spędzonego czasu:zawstydzona/y::-D

Aestima o tak, Twin Peaks to dla mnie absolutny nr 1 nie do przebicia!!! Kocham kocham kocham!!! Oglądałam chyba z 5 razy i mam ochotę powtórzyć.
Poza tym Lost, Prison Break, House.
O ja też, kiedys jeszcze namietnie patrzyłam na chirurgów, gotowe na wszystko, teraz zdarza mi sie ogladac powtórki ostrego dyżuru
Dawno nic kinowego nie ogladałam, a mój G. ma pełno filmów na dysku ale u mnie brak czasu...

reklama
Ironia, ściągnęliśmy modern family ale średnio nam podchodzi, z braku laku obejrzeliśmy 5 odcinków.

Do góry