reklama
Ewka kwestia nauczenie sie i przyzwyczajenia, kiedys tez nie umialam ale stwierdzilam ze musze sie nauczyc i jakos poszlo hehe, no ale to tez zalezy od obcasa bo ten ma 11 cm ale jest mega wygodny a mam takie pogodne do tych co wkleila ostatnio Dorota i tam obcas 10 cm ale sa niewygodne i mialam je na sobie moze ze 3 razy.
kota-behemota
Q & H team
Violett, super butki bardzo mi się podobają.
Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
Potrzebuję porady.
W sobotę kupiłam sobie kutrkę na wiosnę. Nie wiem co mnie podkusiło ze wzięłam kolor khaki (a mialam kupic brązową)
I teraz mam problem bo nie wiem jaką dobrać sobie torebkę, moze jakąś apaszkę... chodzi mi o kolor.
Poratujcie kolezankę w potrzebie
W sobotę kupiłam sobie kutrkę na wiosnę. Nie wiem co mnie podkusiło ze wzięłam kolor khaki (a mialam kupic brązową)
I teraz mam problem bo nie wiem jaką dobrać sobie torebkę, moze jakąś apaszkę... chodzi mi o kolor.
Poratujcie kolezankę w potrzebie
Milva
Zbójkowa mama;)
Ja lubię khaki...dodatki nie wiem...szary, brązowy, czarny?...ja to nie z tych kolorowych więc ciężko doradzić- na pewno Kota da jakieś inspiracje
Sosnowiczanka
No a ja nie mam zadnego pomysłu.. Chciałabym czyms rozjasnic, ale ze mam czerwone włosy to zeby sie nie gryzło tez, Kota gdzie jestes????
inka85
Mamusia Aleksego
do kurtki khaki fajnie wyglądają dodatki w kolorze camel- rudym, jakieś pomarańcze, ceglaste kolory, łososiowe, ewentualnei beżowe, pudrowe róże! no i standardowo czerń.
to moje zdanie :-)
to moje zdanie :-)
kota-behemota
Q & H team
Sosnowiczanka, ja uważam, że do khaki pasuje każdy bazowy kolor, ale w jakim stylu jest ta kurtka? elegancka, sportowa, militarna? krótka, długa? z jakiego materiału?
ja bym Cię widziała z kremowymi, jasnym apaszkami lub dużymi szalami, masz ciemną karnację, będzie fajnie! i przemycałabym delikatne zwierzęce wzory
ja bym Cię widziała z kremowymi, jasnym apaszkami lub dużymi szalami, masz ciemną karnację, będzie fajnie! i przemycałabym delikatne zwierzęce wzory
Załączniki
reklama
Sosnowiczanka
Kota podoba mi sie! Kurtka jest z eko skóry, styl raczej sportowy, krótka. Jutro w dzien zrobie zdjecie, wrzucę szczególnie podoba mi sie ten szal z trzeciego zdjęcia, a w zwierzęce wzory w zciu bym nie wpadła zeby połączyc, super
Ostatnia edycja:
Podziel się: