reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama! Modnie i szykownie

Viola piękne są.
Ja mogę sobie tylko pooglądać,bo niestety ale chodzić w czymś takim nie umię:zawstydzona/y:.

reklama
Ewka kwestia nauczenie sie i przyzwyczajenia, kiedys tez nie umialam ale stwierdzilam ze musze sie nauczyc i jakos poszlo hehe, no ale to tez zalezy od obcasa bo ten ma 11 cm ale jest mega wygodny a mam takie pogodne do tych co wkleila ostatnio Dorota i tam obcas 10 cm ale sa niewygodne i mialam je na sobie moze ze 3 razy.

Potrzebuję porady.
W sobotę kupiłam sobie kutrkę na wiosnę. Nie wiem co mnie podkusiło ze wzięłam kolor khaki (a mialam kupic brązową)
I teraz mam problem bo nie wiem jaką dobrać sobie torebkę, moze jakąś apaszkę... chodzi mi o kolor.
Poratujcie kolezankę w potrzebie:)

do kurtki khaki fajnie wyglądają dodatki w kolorze camel- rudym, jakieś pomarańcze, ceglaste kolory, łososiowe, ewentualnei beżowe, pudrowe róże! no i standardowo czerń.
to moje zdanie :-)

;) Sosnowiczanka, ja uważam, że do khaki pasuje każdy bazowy kolor, ale w jakim stylu jest ta kurtka? elegancka, sportowa, militarna? krótka, długa? z jakiego materiału?

ja bym Cię widziała z kremowymi, jasnym apaszkami lub dużymi szalami, masz ciemną karnację, będzie fajnie! i przemycałabym delikatne zwierzęce wzory :)

khaki1.jpgkhaki2.jpgObrazek 1.pngObrazek 2.png

Załączniki

• khaki1.jpg
    khaki1.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 45
  • khaki2.jpg
    khaki2.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 52
  • Obrazek 1.png
    Obrazek 1.png
    158,5 KB · Wyświetleń: 70
  • Obrazek 2.png
    Obrazek 2.png
    400,5 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Kota podoba mi sie! Kurtka jest z eko skóry, styl raczej sportowy, krótka. Jutro w dzien zrobie zdjecie, wrzucę :) szczególnie podoba mi sie ten szal z trzeciego zdjęcia, a w zwierzęce wzory w zciu bym nie wpadła zeby połączyc, super :)

Ostatnia edycja:
Do góry