reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama! Modnie i szykownie

reklama
Inka produkty z DMa mogę porównac do tych które są Rossmanowskie, ale mam wrażenie, że były nieco lepsze. Mają super żele pod prysznic! Strasznie żałuję, że w PL nie ma tej drogerii.

Kosmetyki i rózne akcesoria dla dzieci też mają fajne :)

Ostatnia edycja:
Kota- Nasza ekspertko :) co sądzisz o takim składzie ? kupiłam maske mleczną Mila u fryzjerki

Skład: Aqua (water), Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Dipalmytoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Parfum (fragrance), Benzyl Alcohol, Citric Acid, Peg-5 Cocomonium Methosulfate, Methylchloroisothiazolino ne, Sodium Glutamate, Hydrolized Milk Protein, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Casein, Methylisothiazolinone, Sodium Cocoyl Glutamate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride

Kupinosia :)
krótki, fajny i konkretny skład, perfumy dużo wyżej w składzie niż proteiny, ale i tak będzie fajnie zmiękczać włosy. Możesz ją sobie np. keratyną podtuningować jesli chce Ci się bawić w mieszanie.

Dziewczyny poszukuję ładnych i stylowych butów do sukienki na święta :) Macie jakieś propozycje?
mam nadzieję, że już nie będzie tak zimno, a śnieg stopnieje, bo mam sukienkę w kolorze malinowym odciętą pod biustem, ze względu na już spory brzuszek z kołnierzykiem z czarnymi dżetami :)
Poszukuję do tego eleganckich, czarnych butów na obcasie. Po godzinie pewnie zdejmę je bo nogi mi odpadną ale pierwsze święta u teściów więc trzeba ładnie wyglądać :_D

Kota- a właśnie, co dokładnie "robi" ta keratyna? Aha i mogłabyś polecić coś po czym włosy byłyby miękkie? Bardzo lubię takie miękkie włoski jak u dzieci, miałam bardzo długo takie, ale od pewnego czasu stały się takie drutowate, nijak nie można ich ułożyć.

reklama
Nastazja, żaden ze mnie ekspert, raczej przez ciekawość tego, co w siebie wsmarowuje :) Kreatyna odbudowuje i naprawia skórę i włosy, pewnie Sosnowiczanka wie lepiej i mądrzej wyjaśni :)
Jesli lubisz miękkie włosy, jak u dziecka, to maski mleczne jak najbardziej wskazane, ale jak za długo potrzymasz, to mogą trochę obciążyć (z tego, co pamiętam, masz delikatne włosy). U mnie efekt takich miękkich, lejących włosów daje własnie mleczna maska Kallosa, ale ja jej używam raczej, jak odżywki, czyli trzymam na włosach max 10 minut i spłukuję chłodniejszą wodą.

Do góry