reklama
Inka produkty z DMa mogę porównac do tych które są Rossmanowskie, ale mam wrażenie, że były nieco lepsze. Mają super żele pod prysznic! Strasznie żałuję, że w PL nie ma tej drogerii.
Kosmetyki i rózne akcesoria dla dzieci też mają fajne
Kosmetyki i rózne akcesoria dla dzieci też mają fajne
Ostatnia edycja:
kota-behemota
Q & H team
Inka, ja znam i lubię Alverde, kupuję przez net, bo do Niemiec mam za daleko, cenowo i jakościowo porównywalne do Alterry, ale składowo lepsze, mają mniej alko.
kota-behemota
Q & H team
Aneta, o widzisz, na to nie wpadłam, muszę koniecznie się wybrać na zakupy dzięki!!!
Kota- Nasza ekspertko co sądzisz o takim składzie ? kupiłam maske mleczną Mila u fryzjerki
Skład: Aqua (water), Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Dipalmytoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Parfum (fragrance), Benzyl Alcohol, Citric Acid, Peg-5 Cocomonium Methosulfate, Methylchloroisothiazolino ne, Sodium Glutamate, Hydrolized Milk Protein, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Casein, Methylisothiazolinone, Sodium Cocoyl Glutamate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride
Skład: Aqua (water), Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Dipalmytoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Parfum (fragrance), Benzyl Alcohol, Citric Acid, Peg-5 Cocomonium Methosulfate, Methylchloroisothiazolino ne, Sodium Glutamate, Hydrolized Milk Protein, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Casein, Methylisothiazolinone, Sodium Cocoyl Glutamate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride
kota-behemota
Q & H team
Kupinosia
krótki, fajny i konkretny skład, perfumy dużo wyżej w składzie niż proteiny, ale i tak będzie fajnie zmiękczać włosy. Możesz ją sobie np. keratyną podtuningować jesli chce Ci się bawić w mieszanie.
krótki, fajny i konkretny skład, perfumy dużo wyżej w składzie niż proteiny, ale i tak będzie fajnie zmiękczać włosy. Możesz ją sobie np. keratyną podtuningować jesli chce Ci się bawić w mieszanie.
Dziewczyny poszukuję ładnych i stylowych butów do sukienki na święta Macie jakieś propozycje?
mam nadzieję, że już nie będzie tak zimno, a śnieg stopnieje, bo mam sukienkę w kolorze malinowym odciętą pod biustem, ze względu na już spory brzuszek z kołnierzykiem z czarnymi dżetami
Poszukuję do tego eleganckich, czarnych butów na obcasie. Po godzinie pewnie zdejmę je bo nogi mi odpadną ale pierwsze święta u teściów więc trzeba ładnie wyglądać :_D
mam nadzieję, że już nie będzie tak zimno, a śnieg stopnieje, bo mam sukienkę w kolorze malinowym odciętą pod biustem, ze względu na już spory brzuszek z kołnierzykiem z czarnymi dżetami
Poszukuję do tego eleganckich, czarnych butów na obcasie. Po godzinie pewnie zdejmę je bo nogi mi odpadną ale pierwsze święta u teściów więc trzeba ładnie wyglądać :_D
Nastazja
Mama Adama Łobuza I
Kota- a właśnie, co dokładnie "robi" ta keratyna? Aha i mogłabyś polecić coś po czym włosy byłyby miękkie? Bardzo lubię takie miękkie włoski jak u dzieci, miałam bardzo długo takie, ale od pewnego czasu stały się takie drutowate, nijak nie można ich ułożyć.
reklama
kota-behemota
Q & H team
Nastazja, żaden ze mnie ekspert, raczej przez ciekawość tego, co w siebie wsmarowuje Kreatyna odbudowuje i naprawia skórę i włosy, pewnie Sosnowiczanka wie lepiej i mądrzej wyjaśni
Jesli lubisz miękkie włosy, jak u dziecka, to maski mleczne jak najbardziej wskazane, ale jak za długo potrzymasz, to mogą trochę obciążyć (z tego, co pamiętam, masz delikatne włosy). U mnie efekt takich miękkich, lejących włosów daje własnie mleczna maska Kallosa, ale ja jej używam raczej, jak odżywki, czyli trzymam na włosach max 10 minut i spłukuję chłodniejszą wodą.
Jesli lubisz miękkie włosy, jak u dziecka, to maski mleczne jak najbardziej wskazane, ale jak za długo potrzymasz, to mogą trochę obciążyć (z tego, co pamiętam, masz delikatne włosy). U mnie efekt takich miękkich, lejących włosów daje własnie mleczna maska Kallosa, ale ja jej używam raczej, jak odżywki, czyli trzymam na włosach max 10 minut i spłukuję chłodniejszą wodą.
Podziel się: