reklama
kota-behemota
Q & H team
Milva
Zbójkowa mama;)
Moze na lato rozjaśnij? Akurat dla mnie ten kolorek bardzo ładny co masz.
inka85
Mamusia Aleksego
kota mi to się podobasz w każdym kolorze.
ale chyba w blond najbardziej :-)
kwestia tego jak zniosa kolejną farbę Twoje włosy
ale chyba w blond najbardziej :-)
kwestia tego jak zniosa kolejną farbę Twoje włosy
Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
Kota potwierdzam, masz taki typ urody ze w kazdym kolorze jest ci slicznie! Ja jednak wolę cie w jasniejszych. Rozjasnij, łatwiej bedzie ci potem przyciemnic, niz na odwrót
Nastazja
Mama Adama Łobuza I
Ja z kolorem włosów problemów nie mam, bo M. nie podobam się w ciemniejszych włosach. Mogę bawić się tylko blondami. Moim zdaniem Kota, masz dość jasny ten blond. Nie jest on taki mysi , nijaki. Ja jak miałam takie , to zrobiłam sobie nieco jaśniejsze refleksy, byłam wtedy zakochana w tych włosach, tak to fryzjerce super wyszło.
Aha dziewczyny, jak na FB polubicie profil RESERVED to dostaniecie bon na -25% na wszystko (kolekcja damska, męska i dziecięca) Ale ważne jest to tylko do niedzieli.
Aha dziewczyny, jak na FB polubicie profil RESERVED to dostaniecie bon na -25% na wszystko (kolekcja damska, męska i dziecięca) Ale ważne jest to tylko do niedzieli.
kota-behemota
Q & H team
dzięki dziewczyny, zrobię jaśniejsze refleksy tak nieregularnie, resztę niech rozjaśni słońce, o ile nadejdzie muszę się wieczorem umówić z fryzjerką, od razu humor lepszy haha
dorotar110
Fanka BB :)
Sosnowiczanka kurteczka fajna choć nie mój typ.
Kota ale masz włoski piękne i faktycznie każdy kolorek Ci pasuje.
Ja wczoraj kupiłam sobie kalosze, bo przez te pogody codziennie mam gnój w kozakach i miałam tego dosyć, a dziś elegancko w suchych butkach do domku wróciłam.
Kota ale masz włoski piękne i faktycznie każdy kolorek Ci pasuje.
Ja wczoraj kupiłam sobie kalosze, bo przez te pogody codziennie mam gnój w kozakach i miałam tego dosyć, a dziś elegancko w suchych butkach do domku wróciłam.
reklama
Sosnowiczanka- dostałam dziś na maila i od razu pomyślałam o Tobie kurtka nieco inna ale kolor sie zgadza Stylizacja nr 332 od felka16 - Allani.pl
Kota- Ty byś mogła i łysa chodzić !
Kota- Ty byś mogła i łysa chodzić !
Podziel się: