reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama! Modnie i szykownie

Co do New Yorkera to ja lubię ale rzadko cokolwiek kupuję sobie ;)Wszystko z darów mam jak wiecie.
U mnie stanikowe pustki...chyba muszę kupić sobie coś porządnego...bo niby mam ich sporo ale albo wyrosłam...albo za duże i żaden nie jest idealny... a szafa pęka..-bez sensu... tylko leżą!

reklama
Ja także potrzebuje dobrego stanika! Dorotar Ty masz problem bo masz duże piersi a ja mam problem bo mam małe piersi.
mój rozmiar to 70AA ewentualnie 70A więc idąc do sklepu albo słyszę "takich małych to my nie mamy" albo "są tylko takie dziewczęce bawełniane, bez fiszbin..." czyli wybór żaden. a ceny także ok 80-130zł

Inka - to ty rozmiarowo całkiem zbliżona do mnie jesteś ;-) ja przestałam karmić mój biust z powrotem zmalał do 75A i to jest rozmiar, który kupuję w H&M, właśnie ostatnio sprawiłam sobie nowy biustonosz w tym sklepie i jestem zadowolona. Usztywniany, z wszytymi niedużymi wkładkami, na prawdę jestem zadowolona, a cena coś koło 59zł

Inka, zajrzyj do sklepu Dalia, moja kolezanka ma rozm. 60A i wlasnie tam kupuje sobie bielizne, jest mega zadowolona.
tylko nie wiem, gdzie oni maja dokladnie sklepy, musialabys zgooglac.

A_Gala, ja też lubię H&M-ową bieliznę :)

Ostatnia edycja:
Ja mam rozmiar 70 A i to musi być push up bo miałabym problem podobny do Inki, w tej chwili najlepszy kupiłam w reserved.
Co do sklepów to spodnie tylko w tally weijl, tam mają rozmiary 32 i xxs. Poza tym uwielbiam Mohito i reserved. Zawsze coś tam znajdę dla siebie.

Ja ostatnio sporo staników 70A kupiłam w reserved. Musiałam wymienić bieliznę pociążową, bo mimo że karmię to cycolki spadły mi do takich jakie miałam-ehh.

Dziewczyny - szukam bluzy -czarnej najlepiej , grubszej , rozpinanej z kapturem - tak , aby jakby co posłużyła za kurtkę , macie może jakiś sprawdzony sklep z takimi rzeczami- nie chce aby się sprała po pierwszym praniu.

I jestem super zadowolona z olejku arganowego na twarz , pasuje mi:tak:

reklama
Do góry