reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama! Modnie i szykownie

reklama
he he...do mohito, to ja bym musiała mieć zakaz wchodzenia najlepiej ;-) ostatnio miałam rabat 20% z FB i oczywiscie wyszłam z dwiema kieckami. dołączyły do pozostałych 5 mohitowych sukienek w mojej szafie :-)

No fakt tak mały biust to też może być problem z dobraniem biustonosza.
Dziś rano chciałam swój nowy założyć i stwierdziłam, że chyba wziełam za duży, pojechałam dziś i pani mi wymieniła na rozmiar mniejszy czyli miseczka G i teraz jest jeszcze lepiej niż wczoraj, piersi ładnie uniesiona aż gęba mi się cieszy.

Dziewczyny pomóżcie, szukam jakiegoś dobrego, mega nawilżającego kremu na dzień, na pierwsze oznaki starzenia (30+) no i oczywiście nie za drogiego ;-) Ktoś coś poleca?

Dorotar, zazdroszcze Ci tych zakupów :) ja jeszcze sobie poczekam eh.. długo..

co do sieciówek, moje najukochańsze to niezmiennie od lat Zara i Mango, lubię też rodzime Mohito :)

A_Gala, ja chwalę sobie Pat&Rub 30+, póki co lepszego kremu nie znalazłam.

Kota - a jak suchą masz skórę? Bo mi potrafi się w gorszy dzień łuszczyć i jest mocno ściągnięta
PS. dobrze, że u nas w mieście nie ma zary, bo bym zbankrutowała... z resztą mango też nie ma, a on line jakoś nie zawsze lubię kupować

a ja jakoś mohito nie znam - chyba nawet nic tam nigdy nie kupowałam ,ale za to u mnie wszystkie sukienki z Promod.
Ja z kremów wcześniej miałam nivea visage, potem loreal a teraz kupiłam jakiś niemiecki w rosmannie i jest ok.

A_Gala, ja też się cieszę, że od najbliższej Zary dzieli mnie odległość ok 30 min samochodem :)
a skórę mam suchą z tendencją do miejscowego przetłuszczania przy skrzydełkach nosa (tylko tam), reszta to typowa Sahara, bywa, że się łuszczy, ściąga, szczypie jak np zapomnę się pokremować, suche skórki i naczynka to moja zmora, ogólnie wszystkie większe problemy zniknęły odkąd używam tego kremu, ale niestety zimą sobie nie radzi samodzielnie i muszę newralgiczne miejsca dodatkowo smarować czymś bardziej tłustym, bo szczypią i jest uczucie ściągania.

Vero Modę też lubię :) i strasznie podobają mi się sukienki La Mania, ale to już gruuuubo poza zasięgiem mojego portfela ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny doradźcie proszę jakiś delikatny środek do mycia rąk i dobry krem żeby sie ładnie wchłaniał, bo nie cierpię jak krem pozostawia tłustą powłokę. Mam manie mycia rąk, ponoć dobry nałóg, no ale skóra przesuszona. Na noc kremuję skoncentrowaną Neutrogeną ale na dzień nie pasuje mi, bo sie ciężko rozprowadza.

Do góry