reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama! Modnie i szykownie

dziewczyny, pomóżcie!
szukam botków na obcasie ok 8 cm, czarnych, wiązanych, trochę za kostkę i z noskiem w delikatny, niezbyt ostry czubek, coś w tym stylu, jak na zdjęciu poniżej, tylko nie zamszowe... gdzie znajde podobne?

bab481e200267c544df77e74.jpg

reklama
KOTA super płaszczyk, Ty to masz jednak gust.
I te buty też świetne.

TOFIKA super, a gdzie je kupiłaś. Chodziło mi o to czy w miarę ciepłe będą??

VIOLET ja właśnie szukam jakiegoś zimowego płaszczyka w intensywnym kolorze, choć znając życie skończy się na czarnym lub szarym.

KUPINOSIA mi Twoje bluzeczki się nie otwierają, ech ten mój mobilny internet.

dorotar, w Zarze kupiłam..., ale już myslałam że nie kupię, bo w moim rozmiarze była para która nosisła slady...powiedzmy przymierzania, a w magazynie nie mogli znaleźć "nówek", w końcu jednak się znalazły....:-)

Dziewczyny takie ladne rzeczy wklejacie ...a ja znów ciazowo szukam ciuszków kupilam uzywany plaszczyk Orsay oczywiscie ciazowy za 70zł ,buty na obcasie odpadaja mam kozaki na plaskim mam nadzieje ze mi lydka wejdzie bo rok temu nie dalo rady:eek:
Oto moj dzisiejszy zakupplaszcz.jpg

Phelania, fajny ten płaszczyk. Ja pamiętam że specjalnie na ciąże to kupowałam jedynie spodnie, a tak jakos sie we wszystko mieściłam, o dziwo..:-)Teraz za to widzę ze niektóre rzeczy się przez to rozciagnęły...
dorotar, no te buty nie są ciepłe, nie mają w środku żadnego ocieplenia..., Jak chcesz to jutro zrobie jakąś fotkę real wewnątrz buta to sobie zobaczysz jak to wygląda.Ja w zimę poruszam się samocho bo nie lubie generalnie zimna. A na spacery mam cieplejsze, bo w tych to raczej nie odważyłabym się dłużej po śniegu chodzić.

Milva czas realizacji 14-30dni. koszt wysyłki 86zł.
prosiłam M żeby mi wpłacił na poczcie (zgubiłam login i pin do konta) a on zapomniał.
jutro wpłacę i zobaczymy kiedy przyjdą buty.

reklama
Do góry