reklama
dorotar110
Fanka BB :)
KOTA super płaszczyk, Ty to masz jednak gust.
I te buty też świetne.
TOFIKA super, a gdzie je kupiłaś. Chodziło mi o to czy w miarę ciepłe będą??
VIOLET ja właśnie szukam jakiegoś zimowego płaszczyka w intensywnym kolorze, choć znając życie skończy się na czarnym lub szarym.
KUPINOSIA mi Twoje bluzeczki się nie otwierają, ech ten mój mobilny internet.
I te buty też świetne.
TOFIKA super, a gdzie je kupiłaś. Chodziło mi o to czy w miarę ciepłe będą??
VIOLET ja właśnie szukam jakiegoś zimowego płaszczyka w intensywnym kolorze, choć znając życie skończy się na czarnym lub szarym.
KUPINOSIA mi Twoje bluzeczki się nie otwierają, ech ten mój mobilny internet.
Phelania
Mama 2 urwisów :P
Phelania, fajny ten płaszczyk. Ja pamiętam że specjalnie na ciąże to kupowałam jedynie spodnie, a tak jakos sie we wszystko mieściłam, o dziwo..:-)Teraz za to widzę ze niektóre rzeczy się przez to rozciagnęły...
dorotar, no te buty nie są ciepłe, nie mają w środku żadnego ocieplenia..., Jak chcesz to jutro zrobie jakąś fotkę real wewnątrz buta to sobie zobaczysz jak to wygląda.Ja w zimę poruszam się samocho bo nie lubie generalnie zimna. A na spacery mam cieplejsze, bo w tych to raczej nie odważyłabym się dłużej po śniegu chodzić.
dorotar, no te buty nie są ciepłe, nie mają w środku żadnego ocieplenia..., Jak chcesz to jutro zrobie jakąś fotkę real wewnątrz buta to sobie zobaczysz jak to wygląda.Ja w zimę poruszam się samocho bo nie lubie generalnie zimna. A na spacery mam cieplejsze, bo w tych to raczej nie odważyłabym się dłużej po śniegu chodzić.
Phelania
Ne-tka- nie na jakis czas tylko juz koniec raz na zawsze,produkcja przy drugim zostanie zakonczona
inka85
Mamusia Aleksego
Milva czas realizacji 14-30dni. koszt wysyłki 86zł.
prosiłam M żeby mi wpłacił na poczcie (zgubiłam login i pin do konta) a on zapomniał.
jutro wpłacę i zobaczymy kiedy przyjdą buty.
prosiłam M żeby mi wpłacił na poczcie (zgubiłam login i pin do konta) a on zapomniał.
jutro wpłacę i zobaczymy kiedy przyjdą buty.
reklama
Phelania
Ne-tka - to te bociany na Mazurach hahahahahanad naszym domem bylo gniazdo i male:-)teraz juz wiem ze trzeba uciiieeeekać
Podziel się: