reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama! Modnie i szykownie

Kota - płaszcz super ekstra :-)
Ja zawsze gustowałam w takiej szaro-czarno-burej kolorystyce, ale od kiedy mam córkę, jakoś mi się pozmieniało i cały czas jestem złakniona jasnych kolorków. Pół szafy do wymiany....;-)

reklama
Net-ka;, ten zarzany płaszczyk jest z normalnym rękawem właśnie takim pseudoskórkowym tylko wygląda na 3/4 :)
A_Gala, moja cała szara jest właśnie w takich basicowych kolorach, no ok, parę kolorów jest, ale naprawdę można na palcach jednej ręki te kolorowe ubrania policzyć.

dorotar, wg mnie te buty nadają się na zimę. Mam też trochę podobne, tylko czarne, z identycznego materiału i nie było mi w nich nigdy zimno. Ale po zaspach w nich biegać z psem nie bede na pewno:-)

kota, płaszczyk klasa!

reklama
Kupinosia-super te bluzki- i ja zobacze czy u nas jeszcze są-w sobote mam wychodne:-) tzn moj M zajmnie sie małą to zrobie sobie rajd po sklepach
Tofika-buty super-ostatnio ta kolorystyka do mnie przemawia-mysle nad kurtka zimowa w kolorze carmel lub moj ukochany grafit wzglednie ciemny szary i taki kolor bucików by bardzo mi pasował

Do góry