reklama
Milva
Zbójkowa mama;)
Milva czas realizacji 14-30dni. koszt wysyłki 86zł.
prosiłam M żeby mi wpłacił na poczcie (zgubiłam login i pin do konta) a on zapomniał.
jutro wpłacę i zobaczymy kiedy przyjdą buty.
wow, to skąd oni je wysyłają , że takie koszty i czas????
dorotar110
Fanka BB :)
Ja na chwilę obecną mam takie botki, wygrzebałam z szafy, kupiłam w styczniu na chrzciny które miały być w lutym ale w końcu były w marcu i poszłam w pantoflach, więc botki mało chodzone, ale na srogą zime się nie nadają. (przepraszam za błotko na obcasie ale u nas mokro dziś rano było).
TOFIKA Zara?? Hmm nie ma u mnie, a szkoda bo fajne i ten kolor super, będę szukać zimowych kozaków w jakimś fajnym kolorku.
PHELANIA nigdy nie mów nigdy.
Płaszczyk fajny a buty tak sobie myślę, że mogą wejść na Twoją nogę bo jakby nie patrzył w zeszłym roku miałaś kocówkę ciąży w okresie zimowym a teraz nie.
TOFIKA Zara?? Hmm nie ma u mnie, a szkoda bo fajne i ten kolor super, będę szukać zimowych kozaków w jakimś fajnym kolorku.
PHELANIA nigdy nie mów nigdy.
Płaszczyk fajny a buty tak sobie myślę, że mogą wejść na Twoją nogę bo jakby nie patrzył w zeszłym roku miałaś kocówkę ciąży w okresie zimowym a teraz nie.
xxasienkaxx2
MamusiaMichasia:*
kota widziałam podobne botki chyba tu:
KAZAR FOOTWEAR
KAZAR FOOTWEAR
dorotar110
Fanka BB :)
TOFIKA a do łóżka mi doniesie??? Tylko musi być nieziemsko przystojny. Wiesz boję się kupować w necie butów, bo numer numerowi nie zawsze równy.
kota-behemota
Q & H team
Dorotar, fajne te botki a jesli chodzi o buty to z Zarze jest raczej standardowa rozmiarowka.
Asienka, dzieki wielkie, w niedziele sie przejde do Kazara!
Asienka, dzieki wielkie, w niedziele sie przejde do Kazara!
malenstwo550
Zuzinkowa Mamusia:))
reklama
xxasienkaxx2
MamusiaMichasia:*
maleństwo mam podobne tylko mają obcas inny, M mi kupił w zeszłym roku na gwiazdkę
ja właśnie przeszperałam stronę deichmanna i kilka par kozaków wpadło mi w oko, ale muszę jeszcze chwilę poczekać bo chyba na kozaki za wcześnie;D
ja właśnie przeszperałam stronę deichmanna i kilka par kozaków wpadło mi w oko, ale muszę jeszcze chwilę poczekać bo chyba na kozaki za wcześnie;D
Podziel się: