reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama! Modnie i szykownie

kota nie pamiętam teraz który WAX ale ja miałam taki bez SLS i parabenów.
Violett ja też uważam że odżywka jest dobra i za tą cenę warto było się skusić i spróbować.

reklama
Inka, ten klasyczny z Pilomaxu, który zalinkowała Sergi.
skład, jak dla mnie jest TRAGICZNY, bardziej pod szampon podchodzi niż pod maskę: aqua, cetearyl alcohol, sodium lauryl sulphate, methyl paraben, lawsownia inermis, parfum, propyl paraben, citric acid, benzyl alcohol, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, C.l. 15510, C.l. 17200, C.l. 42090, C.l. 73015

Kota aż sprawdziłam dokładniej skład swojego WAX-u i... załamałam się...NIE znalazłam z Twojej listy tylko alkoholu benzylowego... :-(

Co możecie polecić dobrego na włosy z Body Shop?

Sergi, skład skopiowałam z netu, bo w domu nawet nie mam już żadnego Waxa, ale pamiętam, że niezbyt był ciekawy..
ja z Body Shopu mam tylko odżywkę do włosów banonową, użyłam jej póki co raz, ale jest ok, obłędnie pachnie, prawdziwymi bananami, nie takimi syntetycznymi i zapach się utrzymuje do następnego dnia, włosy też są po niej ok, tylko niewygodna butelka jak na odżywkę.

Milva musimy chyba postawić sobie puszkę na drobne i każdy grosz tam wkładać, otwierać raz na pół roku. I iść na zakupy haha. Wtedy Martensy wejdą w grę...ja też mam kilka potrzeb... hymm postawię puchę w przedpokoju, odwiedzający dom, też niech się poczuwają!

reklama
My mamy taką puszkę;-) - wrzucamy tam każde 2 i 5 zł , otwieramy na wakacje i za to jedziemy gdzieś + oczywiście trzeba będzie dołożyć. Sama jestem ciekawa ile uzbieraliśmy/ramy - wrzucamy od października.
Zawsze mam stres aby mi babka w sklepie np 50zł po 5 i 2 zł nie wydała:-D

Do góry