reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama! Modnie i szykownie

reklama
Ja mam różne maskary ale najlepszą i najukochańszą jest Lancome Definicils, Estee Laudera z wibracjami(haha), no i lubię Victorii Secret bo starczają mi na długooo ;) Mogę też polecieć Heidi Klum maskarę-mam fioletową ;) fajnie wygląda ale masakrycznie jest gdy ma kontakt z wodą-od razu rozmazana jestem... Ble

Kupilam dzisiaj sobie ta odżywkę co polecasz Inka, mam nadzieje ze dla mnie bedzie tak dobra jak dla Ciebie bo moje pazurki sa w oplakanym stanie. Zobaczymy czego sie naucze na moich zajeciach bo teraz zaczynamy maniciure i pediciure;)

Dziewczyny przyszedl mi wlasnie olej kokosowy. Zamowilam taki
KTC 500ml CZYSTY 100% OLEJ KOKOSOWY NAJLEPSZY OLEJ (3067804845) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Co mnie dziwi nie ma zapachu kokosa (myslalam ze bedzie mial)
I ma dziwną konsystencję. Jak masło dopiero co wyjete z lodówki...Myslalam ze olej to olej, płynny tłuszcz...

Zamierzam go nakladac na noc na wlosy, tylko zastanawiam sie czy duzo mam tego nalozyc? Czy tylko "nasmarowac" rece i tak potrzec delikatnie wlosy???

Ten sam sprzedawca ma jeszcze taki maly olej kokosowy BOTANIQUE OLEJ KOKOSOWY 30ml 100% NATURALNY (3055222335) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Czy ten jest jakis inny?

Ostatnia edycja:
Sosnowiczanka mój olej kokosowy też nie pachnie i ma konsystencję masła.
ja używam ok łyżki stołowej na włosy. można mniej.
wystarczy wziąć trochę na dłoń a pod wpływem ciepła się ładnie roztapia i wsmarować w pasmo po paśmie.

ten drugi może być płynny ale może mieć w składzie coś jeszcze- trzeba by dobrze ulotkę przeczytać.

Inka a ja mam pytanie do Ciebie odnosnie tej odrzywki. Nalozylam ja tak jak pisalo, warstwe jedna i wsio, nalozylam wieczorem a w nocy wstawalam zmywac pazury bo tak mnie piekly, czulam sie jak by mi ktos przypalala paznokcie zapalniczka;/ po zmyciu byly cale czerwone. I teraz sie zastanawiam czy to wina jakiegos skladniku, czy moze tego ze moje paznokcie sa mega cienkie??

Sosnowiczanka, olej kokosowy trzeba podgrzać przed nałożeniem na włosy, żeby był płynny, wystarczy zanurzyć opakowanie w ciepłej wodzie i za chwilę będzie ok :) albo rozetrzeć w dłoniach. Mi kokosowy niestety wysuszał za bardzo włosy, a lubiłam go. Jeśli szukasz jakiegoś pachnącego naturalnego oleju, to będzie ciężko :) one są nieperfumowane, ja znam jeden, który miło pachnie, olej z pestek śliwek, a pachnie marcepanem.

Kupiłam dziś odżywkę do włosów bananową z The Body Shop :) cudowny zapach, zobaczymy, jak się sprawdzi na włosach.

Violett ja nic takiego nie czułam.
szczerze to nie mam pojęcia od czego taka reakcja. może faktycznie jakiś składnik Cię uczula?
a czy przy innych odżywkach/lakierach kiedyś coś takiego Ci się przydarzyło?

Violett tez mysle ze jakis skladnik cie uczulił.

No wlasnie jeslem zdziwiona, bo myslalam ze bedzie zapac pieknie kokosowy a tu dooopa ;)

Kota musze poszukac z tyc pestek sliwek:)

reklama
Przy innych odzywkach lakierach nigdy nie mialam takich akcji.. nie wiem..
Pierwszy raz nalozytloam w piatek wieczorem i zmylam w nocy, ale dzis nalozylam jeszcze raz ale jeszcze ciensza warte i bylo wszystko ok, wiec nie wiem co to sie wtedy dzialo.
Ale oczywiscie niestety moje p0aznokcie sa takie beznadziejne ze nawet ta odzywka odchodzi mi platami:( nie wiem czemu, nawet odtluszczanie, pilowanie nic nie daje..

Do góry