reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama! Modnie i szykownie

reklama
co to ten body shop??? Prosze mi tu wrzucic linka :D

Milva ja tez dzis dostalam razem z olejem kokosowym ten arganowy. Czekamy wiec na te super efekty razem :)

Milva widzę, że teraz jesteś do schrupania!!! Pachnąca ;) Fajnie, że dałaś się namówić na Body Shoop ;))Ja jestem z tą marką nierozłączna już jakieś 10 lat!! -w przerwach między dostawami używam innych specyfików!
Sosnowiczanka polecam Body Shop ;)) Najlepiej całe zestawy!!Ubrania i Ty nie będziesz potrzebować perfum ;) By pachnieć świeżo i owocowo ;)

Jeśli mogę polecić coś co kocham i jest zajebiste i dorównuje marce Body Shop jest to Victoria's Secret-kosmetyki. Uwielbiam ich używać. Jedną z moich najukochańszych mgiełek, balsamów jest zapach Love Spell. Bardzo wiele osób pyta mnie czym pachnę-obecnie akurat wykończyłam już tą mgiełkę ale już z 5 lat używam. Moja fryzjerka już ma ten zapach, przyjaciółki, każdy kupuje jak mnie powącha. Haha.. zastrzegam, że czasami jest tak, że na kimś dany kosmetyk pachnie zupełnie inaczej, mnie poważnie często zaczepiają kobietki w autobusie czy sklepie. Zapach utrzymuje się zajebiście długo mimo, że to mgiełka, jest słodki ale ożeźwiający. Nie znam drugiego takiego zapachu a mam doświadczenie w mgiełkach i z Body Shopa i z VS i z różnych innych-a także z perfumami ...Boże jaki wywód haha... Chyba się opakowanie zmieniło, ja mam z USA zazwyczaj w innych buteleczkach Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Także polecam!!

Kochane ostatnio na zajeciach mialam o olejkach eterycznych i nie tylko i mam troche "przepisów" na kosmetyki domowe w zaleznosci od rodzaju i wieku. Chcecie je??

Inka rozgryzlam ta odzywke, jak mam jedna lub dwie warstwy to jest ok, ale jak naloze 3 to juz mnie bola i szczypia pazury wiec musze robic inaczej niz zalecaja, maluje raz, nst dnia drugi raz i trzeciego dnia zmywaj i od nowa. Ale wiesz co naprawde dobrta jest ta odzywka, widze po pazurach ze troche urpsly i o dziwo sie nie zlamaly:p

Sergi, mnie WAX masakrycznie uczula, nie wiem który składnik, ale wolę nie wspominać co mi się działo ze skórą po użyciu tej maski, złaziła płatami i na dodatek piekła, jakby ją żywym ogniem palono :( jeśli chodzi o henny, to wg mnie o niebo lepsza od WAXa jest naturalna i neutralna Khadi Cassia Cassia Bezbarwna Henna (tutaj naprawdę jest super skład, bo WAX ma w sobie więcej konserwantów i parabenów, niż samej henny.. no i ma SLS w składzie, nie wiadomo po co!) ;)

reklama
Do góry