reklama
Phelania
Mama 2 urwisów :P
Oj tam Oj tam Żabciu twój M sie nie zna i tyle pieknie bedziesz w niej wygladała!!!
venus27
Fanka BB :)
Phelania ja marzę od dawna o lilou, ale póki co zawsze są ważniejsze wydatki! Twój prezent śliczny, no i za kilka tygodni Twoj mężulek musi Ci sprawić jeszcze jedną z innym imieniem męskim
Żabcia pomaluj oko, uczesz się pięknie, załóż kieckę, a Twój M. pójdzie zbierac zęby do piwnicy
Żabcia pomaluj oko, uczesz się pięknie, załóż kieckę, a Twój M. pójdzie zbierac zęby do piwnicy
dorotar110
Fanka BB :)
Oj ja też marzę i lilou ale tak jak u VENUS są ważniejsze rzeczy a to mało jednak nie kosztuje.
PHELANIA M się postarał, świetnie.
ŻABCIA oj tam oj tam K się nie zna, niech sam założy garnitur do kapci i brody, piękny makijaż, fryzurka i zrobisz furorę na wigili, podoba mi się ta kiecka ale to bym wyglądała w niej komicznie bo widać, że ona na wyższą osobę.
O właśnie w co ja się na Wigilię ubiorę
PHELANIA M się postarał, świetnie.
ŻABCIA oj tam oj tam K się nie zna, niech sam założy garnitur do kapci i brody, piękny makijaż, fryzurka i zrobisz furorę na wigili, podoba mi się ta kiecka ale to bym wyglądała w niej komicznie bo widać, że ona na wyższą osobę.
O właśnie w co ja się na Wigilię ubiorę
A ja dzisiaj tez kupilam sobie ubranka nowe
Wkleje zdjecie po swietach bo to prezent od mamy i brata ale sama wybieralam i sa juz spakowane i pod choinka ale jestem bardzo zadowolona
Phelania sliczne Lilou Ja swoje uwielbiam!
Zabciu super sukienka, napewno swietnie w niej wygladasz a M sie nie zna Czekam na fotke w niej
Dorota mam ten sam problem;/
Wkleje zdjecie po swietach bo to prezent od mamy i brata ale sama wybieralam i sa juz spakowane i pod choinka ale jestem bardzo zadowolona
Phelania sliczne Lilou Ja swoje uwielbiam!
Zabciu super sukienka, napewno swietnie w niej wygladasz a M sie nie zna Czekam na fotke w niej
Dorota mam ten sam problem;/
Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
Phelania lilou Śliczne Ja moje tez uwilebiam i odkąd kupilam ani razu nie ściągłam
Zabcia bardzo fajna sukienka
Zabcia bardzo fajna sukienka
Phelania i Ewka ja WAM szczerzę zazdroszczę tych zawieszek ;( daję P znaki dymne, że taką chcę-mogę sama sobie kupić ale to nie to samo, bo ja bym chciała by sam coś wymyślił, motyw i grawer... i wogle... no ale stara się, bo do Pandory mi kupił misia-czyli siebie, wózek-czyli zwiastowanie Ninki i taki koralik jeszcze... A ja choruję na takie jak WY macie ;(
Phelania
Mama 2 urwisów :P
Kochana Net-ko a czy ty myslalas ze Moj M jest tak genialny tak jak u Ewki i pomysli o Lilouo nie nie mylna rzeczProsilam go jak tylko urodził sie Aluś czyli rok czasu(czyt.az sie doprosilam Powiedzialam mu wprost i pojechalismy razem z Alusiem on poczekał w aucie z młodym (akurat spał,nie chcielismy go budzica ja wybralam i zamowilam to nie jest tak samu jak u Ewki gdzie M pomyslałNajwazniejsze ze Lilou mam
Ewka- pieknie bransoletki
Ewka- pieknie bransoletki
reklama
Podziel się: