reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mama listopadowa u lekarza!

reklama
UUU Asteria chyba zostala juz w szpitalu..
czekamy na newsy ja ja zamiast do ginekologa to dzis na ortopedie syn wybil mi dwa palce u lewej reki mam nadzieje ze wybil bo jak zlamal i bede z gipsem na porodowce to obieclama sobie ze sie zemszcze... przejmuje skarbonke bez pytania i icde poszlec po porodzie....;-) wiec jak nie urok to wypadek jak nie malpa mi zabierze mi scyzoryk to wlasne dziecko wybije palce....:baffled::cool:

A ja dziś byłam z moim dziąsłem. Okazało się ,że to przerost ciążowy:confused:. Muszę to wyciąć chirurgicznie, bedzie się rozrastać. Podobno to sprawka m.in. hormonów. Muszę tylko skonsultować z gin. czy teraz, czy po porodzie. Niestety będę musiała brać antybiotyki. Dlatego szkoda leczyć to teraz i szkoda przy karmieniu:-(. Jutro mam wizytę u gin to spytam co ona na to.
Odebrałam wyniki. Są ok. Morfologia na szczęście lepsza. Już myslałam, ze nie dokarmie sie tym żelazem.

Asteria trzymaj się.
Lucyann rozumiem co czujesz. Od lekarza do lekarza:dry:.

asteria: mam nadzieje ze u was wszystko ok. :-(

aga: ja tez mam problemy z nadmiernymi przyrostami w ciazy :-( rozna mi wszystkie osemki i to na zmiane :-( kilka dni boli jedna, potem zaczyna wyrzynac sie druga i tak jzu od 3-ch miesiecy. poza tym wczoraj mialam zabieg na usuwanie jakiejs narosli za uchem, okropne to mam zalozone szwy i zeroz lekow przeciwbolowych. no wyc mi sie chce :-( :no:

Ostatnia edycja:
MagdalenaB współczuje bólu. Mnie niby nie boli, ale jest to otyle groźne, że nie leczone się rozrasta i grozi utratą zębów:shocked2::no:. Dlatego mam mola. Dziecko najważniejsze, ale zęby tez mi potrzebne. Ach te hormony.
A jak Ci usuwali narośl to ze znieczlueniem? Bo antybiotyków to pewnie brac juz nie musisz.

Dzisiaj odebrałam wyniki ,morfologia taka se oczywiscie hemoglobina niska nadal pomimo brania leków, antygen HBs ujemny E=0,6 niewiem nawet co to znaczy i jeszcze przeciwciała niestwierdzonao to podobno ostatnie moje badanka.

reklama
asteria: mam nadzieje ze u was wszystko ok. :-(

aga: ja tez mam problemy z nadmiernymi przyrostami w ciazy :-( rozna mi wszystkie osemki i to na zmiane :-( kilka dni boli jedna, potem zaczyna wyrzynac sie druga i tak jzu od 3-ch miesiecy. poza tym wczoraj mialam zabieg na usuwanie jakiejs narosli za uchem, okropne to mam zalozone szwy i zeroz lekow przeciwbolowych. no wyc mi sie chce :-( :no:

Wspolczuje Ci tego bolu... Mnie juz 2. dzien boli jedna osemka, a wlasciwie taka kieszonka przy niej... Mialam 2 lata czasu na to zeby ja wyrwac i co?? Ciagle odkladalam to na pozniej no i teraz az mnie boli wezel i ucho:baffled:

Do góry