reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama Egoistka

A ja dzisiaj szukałam sandałów ale z racji mojej "olbrzymiej stopy" aż 35 było ciężko, z resztą jak zwykle, znalazłam w końcu w Ryłko całkiem ładne, na koturnie ale nie za wielkim, całe ze skórki, i wydaje mi się, że będą wygodne. Opróćz tego w końcu kupiłam sobie porządne okulary słoneczne polaroida dostałam w pracy nagrodę więc zaszalałam, zawsze kupuje jakies na stoiskach za parę groszy, ale tym razem pozwoliłam sobie na odrobine luksusu i wydałam na nie 290zł dla mnie to kupa kasy jak za okulary, ale te pieniądze były tak niepodziewane więc postanowiłam je wydac na głupotę.

reklama
Kaczuszka-o matko!!!Ja mam cos okolo podzielic twoje zbiory przez 3,5!!!(milego liczenia :p)

Ale 3 sprzedaje tzn wystawilam pol swojej szafy (tzn ciuchy zwiezione od rodzicow w ktorych nie chodze) a dokladnie 55 sztuk ciuchow + 3 pary butow + 3 torebki.Wsadzilabym to do tych koszty na ubrania kolo blokow ale moze jakis grosz jeszcze z nich wyciagne,bo sa w dobrym stanie,po prostu za male lub takie co mi sie znudzily.

kaczuszko 55 toreb!!!!
A ja dzisiaj przeglądałam na allegro zestawy ubrań, zaden mnie nie zachwycił, owszem trafiaja się perełki, ale zazwyczaj te ciuszki to takie z rogu szafy, naprawę ten zestaw co kupiła Eve i kaczuszka były wyjątkowo ładne
Znalazłam cos takiego, ciekawe czy to wdzianko znajdzie amotorkę, a sprzedająca ładnie sobie zaśpiewałą za ten koszmarek
p29* EIDOS NEW * NIEPOWTARZALNY KOMPLECIK * R S/M (999492382) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Przyszły dziś moje ciuszki. Ogólnie jestem zadowolona, parę jednak odłożyłam, bo albo przyciasne, albo mi się nie podobają.

reklama
Do góry