reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama Egoistka

reklama
a ja bym poszła w fiolety, buty, szal, korale, kolczyki, zaszalałabym z kolorem, widziałam ostatnio połączenie filetu z czerwienia cudnie to wyglądało niesztampowo, ładny makijaż, czerwone paznokcie
A sukienka piękna!!!
a buty oczywiscie jakies lekkie szpilki bo sukienka jest zwiewna moze cos w tym stylu http://moda.allegro.pl/item1006468491_venecja_style_roz38_purple_sexy_szpileczki.html
ta panna na zdjęciu ma czerwone paznokcie zobacz jaki ładny efekt daje połączenie fioletu z czerwienia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ivaz - podoba ci się serio?? Wiem, ze nie lubisz różu. A mnie się zachciało czegoś kolorowego :)
Fiolety też by mi pasowały bo mam te fioletowe buty, tylko nie wiem czy one się będą nadawać. Wesele wprawdzie za miesiąc ale musze na raty się kompeltować :)

Eve akurat tej sukienki odcień różu jest sliczny lubie tez róż w odcieni fuksji taki mocny nie lubie takiego majtkowego różu, jaki jest w sklepach na wieszakch z ciuszkami dla dziewczynek, a juz jak widze małą ubrana od stóp do głów i jeszcze w różowym wózku to az mdli o tej słodyczy.
Co do proponowanego fioletu miałam na myśli odcień śliwki, myslę ze dłaby takiej głębi i elegancji a fason sukienki dodaje frywolności. Buty bym założyła lekkie i odkryte na szpilce
Ale to moje zdanie, a żadnym znawca mody nie jestem, myslę tylko ze takie połączenie fajnie by wyglądało.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Maniulka ta sukienka, której linka podałaś jest przepiękna!!!

Eve Twoja też śliczna!! szkoda że nie mogę chodzić w takich krótkich sukieneczka i faktycznie pasuję i fiolecik i śliweczka i pomarańcz, kolory przełamią ten róż :) oczwyiście czekamy na zdjęcie w kreacjii :)

Do góry