reklama
I
ivaz
Gość
Zobaczcie jakie świetne ciuchy są w tym sklepie szkoda, że w Polsce nie ma tej marki, chociaż ceny też dosyć wysokie, no ale popatrzeć można
Monsoon Accessorize - NEW Arrivals
Monsoon Accessorize - NEW Arrivals
S
Sara27
Gość
Ostatnie zakupy-torba (w rzeczywistosci duzo lepiej sie prezentuje),baleriny i legginsy 3/4 szare ktorych nie ma sensu wklejac bo sa takie zwykle.
Baleriny chcialam kolorowe,ale nic mi sie nie spodobalo a jak zobaczylam jaki jest tlum przy tych kolorach ktore chcialam to mi sie odechcialo,ze wszyscy bedziemy wygladac podobnie.I z zalu kupilam...bialeAle beda pasowac do bialych etniczno-cygansko-falbaniastych kiecek ktore mi sie po szafach paletaja.
Baleriny chcialam kolorowe,ale nic mi sie nie spodobalo a jak zobaczylam jaki jest tlum przy tych kolorach ktore chcialam to mi sie odechcialo,ze wszyscy bedziemy wygladac podobnie.I z zalu kupilam...bialeAle beda pasowac do bialych etniczno-cygansko-falbaniastych kiecek ktore mi sie po szafach paletaja.
Załączniki
S
Sara27
Gość
Sprawilam sobie za grosze biala katanke (do bialych balerin ostatnio kupionych).
Kocham allegro-a moje szafy mniej,bo wszystko z nich wypada takie sa upchane ciuchami;-)
KURTKA ŻAKIET_BIALA WIOSNA LATO_ 38/40 (972288835) - Aukcje internetowe Allegro
Kocham allegro-a moje szafy mniej,bo wszystko z nich wypada takie sa upchane ciuchami;-)
KURTKA ŻAKIET_BIALA WIOSNA LATO_ 38/40 (972288835) - Aukcje internetowe Allegro
marlena021
Fanka BB :)
Sara fajna ta kurteczka i cena tez z resztą :-)
marlena021
Fanka BB :)
EVE super torebeczka, podoba mi się
reklama
S
Sara27
Gość
Eve-sliczna torba i piekny kolorek!
Podziel się: