reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama Egoistka

reklama
maniulka, bo na wieszaku to ona tak dziwnie wygląda, musiałabym ją ubrać (w swoim czasie - na roczek Ady), mam do tego czarne leginsy i szary pasek z gumy :tak:

Spodnie są takie jak lubię - na kant i krój "mój". Ale roamiar mnie przeraził 34 :szok: chyba cos oszukane bo 36 to bym się jeszcze zgodziła:-)

bo to od sklepu zalezy ja na przykład bardzo lubie kupowac w jackopcie bo nagle okazuje się, że zakładam spodnie 34-32:szok: a w zary spodnie to w 40 albo 42:szok: różnica spora:) ale wtedy w zarze to się trzy razy nogawkami opleść mogę:-D Eve spodnie bomba - tunikę musisz założyć bo jakoś mnie nie przekonuje, ale Ty jestes elegancka babeczka więc na pewno wyglądasz super:-p

ja pamiętam Twoje buty, i postanowiałam na wiosnę kupi sobie balerinki w jakiś odjazdowych kolorach a nie tylko czarne i brązowe. bedzie szalała mamuśka:-)

reklama
Do góry