reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama Egoistka

a ja poszłam dziś do lumpka po jakieś ciuszki dla malej i sobie kupiłam chyba 10 bluzeczek :) Cieszę się bardzo ponieważ, wymieniam garderobę, po ciąży nic na mnie nie pasuje a do pracy od 1 października idę.
Tak więc super udały mi się zakupy, jeszcze spodnie musze sobie jakieś wytrzasnąć, ponieważ w jeansach ani szturksach latać nie będę :)

reklama
Carolin,mam to samo z wymiana garderoby-juz prawie wymienilam,moze jeszcze jakies spodnie sobie jedne kupie.Tez garderoba pod prace.Tak sie rozni moj image w pracy od domowych dresow ze szok:-DA w ciazy zawsze staralam sie byc elegancka,nawet w domu,niestety po porodzie mi przeszlo :baffled::-D

Shoping:-D:-D:-D

Ja w ciąży stawiałam na wygodę, za to teraz staram się być zadbana i elegnacka nawet w domu! Wyrzuciłam porozciągane dresy:tak: Za to z wełnianych skarpet na jesień i zimę nie zrezygnuję chyba nigdy! Oczywiście po domu:-D Uwielbiam jak jest mi cieplutko w stopy:-D M. mówi na to onuce, i się śmieje;-)

karolka84 no to spokojnie nadajesz się tu do Norwegi u nich skarpety wełniane i getry to podstawa ubioru,moda tu na nie jak cholercia tylko nie zawsze można je ubrać,nie do wszystkiego pasują a oni czy to pantofle,adidasy czy busiki na obcasy getry muszą być:rofl2:

to mój 1 wpis tutaj -
niestety nie mam czasu ostatnio na nic egoistycznego - przez chorych chłopaków
no więc mam mega włochy pod pachami i na nogach....;-)
ale za to zaczęłam się odchudzać i już 2 dzień wytrwałam - stosuję dietę kopenhaską - wiem że ma mnóstwo przeciwników - ja na niej pięknie schudłam po 1 ciąży i trzymałam się długo aż do leków hormonalnych - wystarczy nie wracać do starych przyzwyczajeń
teraz mam 64 kg
do gwiazdki chcę tak 52-53 kg
hurrrra wytrwałam już 2 dzień :tak:

reklama
wczoraj byłam z m na zakupach bo idziemy na urodziny w sobote i dostałam przy okazji super kremik do buzi: collistar o działaniu odżywczym jest super, i cały zestaw do pielęnacji ciała ujędrniajacy...... wczoraj 15 godziniki wieczorem miałam tylko dla siebie....:-):-):-) takie tanie domowe spa hehe

Do góry