reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama Egoistka

a ja poszłam dziś do lumpka po jakieś ciuszki dla malej i sobie kupiłam chyba 10 bluzeczek :) Cieszę się bardzo ponieważ, wymieniam garderobę, po ciąży nic na mnie nie pasuje a do pracy od 1 października idę.
Tak więc super udały mi się zakupy, jeszcze spodnie musze sobie jakieś wytrzasnąć, ponieważ w jeansach ani szturksach latać nie będę :)

reklama
Carolin,mam to samo z wymiana garderoby-juz prawie wymienilam,moze jeszcze jakies spodnie sobie jedne kupie.Tez garderoba pod prace.Tak sie rozni moj image w pracy od domowych dresow ze szok:-DA w ciazy zawsze staralam sie byc elegancka,nawet w domu,niestety po porodzie mi przeszlo :baffled::-D

Shoping:-D:-D:-D

Ja w ciąży stawiałam na wygodę, za to teraz staram się być zadbana i elegnacka nawet w domu! Wyrzuciłam porozciągane dresy:tak: Za to z wełnianych skarpet na jesień i zimę nie zrezygnuję chyba nigdy! Oczywiście po domu:-D Uwielbiam jak jest mi cieplutko w stopy:-D M. mówi na to onuce, i się śmieje;-)

karolka84 no to spokojnie nadajesz się tu do Norwegi u nich skarpety wełniane i getry to podstawa ubioru,moda tu na nie jak cholercia tylko nie zawsze można je ubrać,nie do wszystkiego pasują a oni czy to pantofle,adidasy czy busiki na obcasy getry muszą być:rofl2:

to mój 1 wpis tutaj -
niestety nie mam czasu ostatnio na nic egoistycznego - przez chorych chłopaków
no więc mam mega włochy pod pachami i na nogach....;-)
ale za to zaczęłam się odchudzać i już 2 dzień wytrwałam - stosuję dietę kopenhaską - wiem że ma mnóstwo przeciwników - ja na niej pięknie schudłam po 1 ciąży i trzymałam się długo aż do leków hormonalnych - wystarczy nie wracać do starych przyzwyczajeń
teraz mam 64 kg
do gwiazdki chcę tak 52-53 kg
hurrrra wytrwałam już 2 dzień :tak:

reklama
wczoraj byłam z m na zakupach bo idziemy na urodziny w sobote i dostałam przy okazji super kremik do buzi: collistar o działaniu odżywczym jest super, i cały zestaw do pielęnacji ciała ujędrniajacy...... wczoraj 15 godziniki wieczorem miałam tylko dla siebie....:-):-):-) takie tanie domowe spa hehe

Do góry