reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama Egoistka

Rozwalila mnie moja znajoma ktora na takiej weekendowej wycieczce paradowala w szpilkach i mini.Potem kulala i naklejala plastry na nogi,ktore jej krwawily doslowanie.Ja mowie do niej,Monia,po co ty sie tak meczysz a ona na to "WYTRZYMAM WSZYSTKO ALE JA MUSZE DOBRZE WYGLADAC"

reklama
Przesada! NA sportowo też można ślicznie wyglądać!

Dostałam od M. słoik Nutelli. Trochę zużyłam do rogalików ale resztę zjem sama! Z nikim się nie podzielę:-D:-D:-D to tak w ramach "Mamy egoistki":-D

ja tez obcasy do swieta...ale jak juz to mega wysokie, ale musza byc dobrze wywarzone...mam takie jedne fajne które wygladaja jak butki myszki mini! z kokardkami!!

M*R to już wiadomo po kim Córunia ma taki talent do pozowania:tak: Po Mamie! Z Ciebie to niezła modelka jest:-)
A komplet śliczny! Pasuje do Ciebie!
zgadzam sie:tak:

Dzieki:-D,ja pozowalam ,maz fote robil i sie smial:-D
Mam znajoma co na lodke taka z zagielkiem nalozyla kiecke jak na impreze klubowa,d.upa na wierzchu byla jak wiatr zawial :-p.
dobre:-D:-D

...oj chyba sie starzeje:sorry:
chyba zartujesz???

M*R* - śliczny komplecik!!

Oj ja jestem wysoka i z założenia nie kupuję szpilek (poza tym, że niewygodne...). Poza tym mąż jest raptem parę cm wyższy ode mnie.

A w ramach "mamy egoistki" - od tygodnia nie odkuszałam z lenistwa... Ale w tym tyg. mam zamiar się poprawić:tak:

MR - śliczn komplet
ja też raczej na sportowo chodzę - szpilki to od wielkiego "dzwonu" - mam jedne tylko - ale nie lubię na wysokich obcasach chodzić, i bez nich jestem zawsze najwyższa w okolicy ;-)

reklama
A mi wystarcza moje 170 cm wzrostu i nie chodzę w szpilkach :-D jakieś tam mam, ale jak je założę to czuję się za wysoka :eek: mojego brata dziewczyna ma mniej niż 160 cm wzrostu i jej zazdroszczę ;-) he he a ona mi :-D bo uważa że jest za niska. Ja bym chciała mieć 165 cm ;-) ale tego to już zmienić nie idzie :-D:-D.
MR fajny komplecik :tak:

Do góry